Δημήτρης Καρύδης:«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι υπερήφανος γι αυτό.

8

Ο Δημήτρης Καρύδης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και επί χρόνια εκπρόσωπος και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, δεν θα είναι υποψήφιος στον Πειραιά.
Σε δήλωσή του εξηγεί την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές, απόφαση «δύσκολη πολιτικά και επώδυνη συναισθηματικά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Είναι αυτονόητο ότι με όλες μου τις δυνάμεις, θα συνεχίσω να στηρίζω την παράταξή μας, για να γίνει πιο ισχυρή και πιο δυνατή.

Για να κερδίσει στην μάχη που δίνει, για να βγει η χώρα από τα σημερινά της αδιέξοδα και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνικό λαό και ειδικά για τους νέους», τόνισε ο κ. Καρύδης, σημειώνοντας ότι από το 2012 έως σήμερα, έχει λάβει μέρος σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις με πρωτοφανή σκληρότητα. «Πιστεύω ότι έχω ένα μικρό μερίδιο στον αγώνα για να μείνει η χώρα όρθια και η ιστορική παράταξη μας ζωντανή, παρά τον πόλεμο λάσπης και μίσους που δεχθήκαμε, κυρίως από τις δυνάμεις του λαϊκισμού, της ισοπέδωσης και της δημαγωγίας», ανέφερε στη δήλωσή του και επεσήμανε την ανάγκη πλέον «να ανοίξουμε δρόμους. Να δώσουμε χώρο και οξυγόνο, με την συμμετοχή και την ανάδειξη και άλλων στελεχών». «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και είμαι υπερήφανος γι αυτό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα παρών, στην προσπάθεια για ένα ισχυρό και ανεπτυγμένο οικονομικά Πειραιά. Όπως και στις μάχες για μια καλύτερη ζωή, με κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά», καταλήγει ο Δημήτρης Καρύδης.