“Απάντηση” Μώραλη στην υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου

blank - "Απάντηση" Μώραλη στην υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ετοιμάζεται να κατέβει εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.

Μάλιστα την υποψηφιότητα του αναμένεται να την ανακοινώσει μετά το συνέδριο της ΝΔ το οποίο θα λάβει χώρα στις 15-16-17, με σκοπό να “πιέσει” τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να του δώσει το χρίσμα του υποψηφίου στον Πειραιά.

Η “απάντηση” όμως από την πλευρά Μώραλη θα είναι η ανακοίνωση νέων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής”, ανθρώπων οι οποίοι, ήταν μέλη του συνδυασμού “Μας ενώνει ο Πειραιάς” του Β. Μιχαλολιάκου και μάλιστα ηχηρά ονόματα, ονόματα τα οποία έκαναν αίσθηση με την απουσία τους στην πρώτη συνάντηση του συνδυασμού Μιχαλολιάκου στα γραφεία στο Δημαρχείο.

Απόντες από την τότε συνάντηση ήταν οι Καψοκόλης, Σιγάλας και η Μ.Φύκια ενώ εντόνως συζητήθηκε η απουσία του Παναγιώτη Ρέππα.

Σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις ταυτόχρονα με την υποψηφιότητα Β. Μιχαλολιάκου με σκοπό να προκαλέσουν αίσθηση στην κοινωνία του Πειραιά, αλλά και να επιφέρουν εξελίξεις στο δημοτικό πολιτικό σκηνικό το οποίο σιγά σιγά αρπάζει φωτιά.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Πρωταθλήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες 2018 η Ρίβερ Πλέιτ-Video

Πρωταθλήτρια του Κόπα Λιμπερταδόρες 2018 η Ρίβερ Πλέιτ-Video

blank - Χριστούγεννα στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Εκδηλώσεις-Πρόγραμμα

Χριστούγεννα στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος-Εκδηλώσεις-Πρόγραμμα