Πέδρο Φιλίπε Φιγκουεϊρέδο Ροντρίγκεz η απλά Πέπε

 

Ο Πέπε είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε η έκτακτη αποχώρηση του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό.

Θεωρείται μαέστρος στο κέντρο του γηπέδου είναι Νο6 και Νο8 μαζί  παίζει περισσότερο προς τα πίσω αλλά έχει και τα προσόντα να ηγείται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως Γκιγιέρμε και παλαιότερα Στολτίδης, Καρεμπέ.

Ο Πέπε είναι 23 ετών 20-5-1997 και γεννήθηκε στο Σατάο της Πορτογαλίας .Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και έπαιξε στην Β ομάδα της και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Εστορίλ και Βιτόριο Γκιμαράες.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση στην Γκιμαράες 3 εκατομμύρια ευρώ και έχει μοναδικό αντίπαλο την Μπενφίκα που τον διαπραγματεύεται και έχει δικαιώματα μεταπώλησης.

Άρα ο Ολυμπιακός αν θέλει να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε από το πάνω ράφι θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν είναι θέμα ωρών να κλείσει στον Ολυμπιακό ο παικταράς Πέπε Ροντρίγκεz Η Γκιμαράες αρχικά ζητούσε 8 εκ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να δαπανήσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων από τα 6 εκ.ευρώ από την μεταγραφή του Γκιγιέρμε στην Έλ Σάντ. Ήδη έχει ανεβάσει την προσφορά του στα 4 εκ.ευρώ.

Ο Πέπε Ροντρίγκες μετρά φέτος 42 συμμετοχές με την Γκιμαράες 5 γκολ και 3 ασίστ.

 

 

[sc name=”bitros” ]