Παρελθόν ο Βουτσινάς απο την Θύελλα/Αχιλλέας

Απρόσμενο γεγονός στην ομάδα της Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού, καθώς ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Βουτσινά.

Οι δυο πλευρές, ”χώρισαν” ως φίλοι για επαγγελματικούς λόγους και όχι λόγω αποτελεσμάτων:

”Κόουτς σε ευχαριστούμε από καρδιάς για οσα πρόσφερες, είσαι ένα κομμάτι της ομάδας μας για πάντα.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην λυπηρή θέση να ανακοινώσει επίσημα την φιλική λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Βουτσινα.

Η αμοιβαία εκτίμηση και ο σεβασμός είναι και θα είναι πάντα το Α και το Ω και αυτή η συνεργασία ήταν εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς για λόγους επαγγελματικούς εκτός Αθηνών, η συνεργασία αυτή δεν συνεχίζεται αλλά μένει αυτή η εξαιρετική σχέση της ομάδας μας με τον εξαίρετο κόουτς κ. Βουτσινά.

Δήλωση κ.Δημήτρη Βουτσινά :

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της που ήταν πάντα δίπλα μας διοίκηση, τεχνικό τιμ, φροντιστή, ποδοσφαιριστές και όλους όσους ήταν κοντά στην στην ομάδα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τις εξαιρετικές σχέσεις που αποκτήσαμε μεταξύ μας.

Δυστυχώς επαγγελματικοί λόγοι εκτός Αθηνών δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε με την ομάδα.

Εύχομαι στην ομάδα να έχει καλή συνέχεια γιατί το αξίζει σε όλα τα επίπεδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν τους ανθρώπους της ομάδας γιατί πέρα από το ποδόσφαιρο αναπτύξαμε ανθρώπινες αληθινές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτή η ομάδα δουλεύει σε εξαιρετικά επίπεδα οργάνωσης και είναι μια ομάδα πρότυπο στο Πειραικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει ο κάθε προπονητής ο κάθε ποδοσφαιριστής να δουλεύει σε αυτή την ομάδα γιατί προσφέρονται όλες οι συνθήκες για κάτι αξιόλογο.

Προσπάθησα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα να δώσω ότι καλύτερο στην ομάδα και πιστεύω έδωσα και εγώ κάτι σημαντικό σε αυτό τον αξιόλογο σύλλογο.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον κ. Σίμο Καραουλάνη, τον κ. Αντώνη Αναστασιάδη, τον κ.Νίκο Καρλάφτη, τον κ. Μιχάλη Μάχα, τον κ. Πέτρο Ρουστέμη και τον φροντιστή της ομάδας κ. Λάμπρο Παντασούλα που όλοι μαζί δίναμε ώρες σκληρής δουλειάς για την ομάδα αυτή και πλέον αναπτύξαμε φιλίες ζωής.

Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υγεία και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει τους στόχους της γιατί το αξίζει!!!

Θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα, και ίσως στο μέλλον ήμαστε ξανά μαζί.

Σας ευχαριστώ!

Η ομάδα μας θέλει να εκφράσει την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό στον κ. Δημήτρη Βουτσινά για το σπουδαίο έργο του και θα είναι πάντα φίλος της ομάδας μας και μέλος αυτής της οικογένειας.

Κόουτς σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα”.