Παρελθόν από την εθνική βόλεϊ γυναικών ο Γκιγιέρμο Ναράνχο.

Ο Ισπανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών, μετά από την κακή παρουσία στο Eurovolley.

Παρ’ όλα αυτά, στην θητεία του που διήρκησε 3.5 χρόνια, η εθνική ομάδα εξασφάλισε δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις Eurovolley, αλλά και μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«H διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή της Εθνικής Γυναικών Guijermo Naranjo μετά από επιτυχημένη συνεργασία 3,5 ετών που συνοδεύτηκε από δύο παρουσίες στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλήματων, μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αναβάθμιση της εικόνας του Εθνικού Συγκροτήματος.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ισπανό προπονητή για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική Γυναικών και στο Ελληνικό βόλεϊ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

Επίσης ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον γυμναστή Ιωάννη Παρασχίδη και τον στατιστικολόγο Riccardo Boieri. Η διοίκηση της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας».