Παννεαπολικός: Χάρης Γαλούνης για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων του συλόγου (Κ/14 κ Κ/12..)

Ο εμπειρος προπονητης Χάρης Γαλούνης επιλέχθηκε απο την διοίκηση για την στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων του συλόγου Κ14 κ Κ12..

Ο γνωστός τεχνικός έχει εργαστεί με επιτυχία στις Ακαδημίες της Αμφιάλης για πολλά χρόνια με πολλές διακρίσεις και στις ακαδημιες της Ενωσης Περάματος ,Πανιώνιου Κ, Αστέρια Δραπετσώνας, Αγίους Αναργύρους, Πανθυραικό,Νηρέα Πάρου, και επιτέλεσε για δύο χρόνια ενωσιακός προπονητής στην μικτή παίδων του Πειραιά και στην προεθνική ομάδα Κ13 με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμβολή στην αξιοποίηση αμέτρητων αθλητών.

Μεταξύ αυτων και αρκετοί που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επιπεδο και συνεχίζουν να αγωνίζοντε.. και πολλοί ακόμη με μεγάλη επιτυχία στις αλάνες του Πειραιά.

Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες του προπονητή και να ξεκινήσουμε μαζί του ενα νέο κύκλο προπονήσεων για την βελτίωση των ακαδημιών μας , με στόχο σε βάθος χρόνου να στελεχώσουμε την ανδρική μας ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουμε να χτίζουμε.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Τσίλης μας είπε:Είναι γνωστό ότι ο Παννεαπολικός είναι ένα σωματείο που στοχεύει πάντα ψηλά.

Για να τεθεί σε εφαρμογή το αναπτυξιακό πρόγραμμα που ήδη τρέχει θα πρέπει να επανδρώνεται ο σύλλογος με ανθρώπους που έχουν την ικανότητα, την κατάλληλη εμπειρία και την παιδεία να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Για αυτό το λόγο επιλέξαμε να συνεργαστούμε με έναν από τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στο χώρο, τον Χάρη Γαλούνη.Του εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.