Πανιώνιος Κερατσινίου: Τα πρώτα συμπεράσματα από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας

Ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Πανιώνιου Κερατσινίου με τον προπονητή των Κυανέρυθρων, Δημήτρη Βουτσινά να είναι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Πέρα από τον μικροτραυματισμό του ποδοσφαιριστή Ευθυμιάδη, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο υπόλοιπο ρόστερ από άποψη τραυματισμών.

Την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθούν στην ομάδα οι Κλέιντι και Λοξός, κάτι που σημαίνει οτι ο 49χρονος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ολόκληρο το ρόστερ.

Επίσης, ο Πανιώνιος Κερατσινίου έχει προγραμματίσει τα πρώτα του δύο φιλικά για τις 29 Αυγούστου και τις 2 Σεπτεμβρίου στον Ασπρόπυργο και στον Κορυδαλλό απέναντι στη Δύναμη Ασπροπύργου και στον ΑΟ Κορυδαλλού αντίστοιχα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας:

”Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για τον Πανιώνιο Κερατσινίου με πρωινή προπόνηση το Σαββάτο στις 6.00 π.μ. στις Σιταποθήκες. Ο Τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Βουτσινάς, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εργατικότητα όλων ανεξαιρέτως των ποδοσφαιριστών. Υπήρξε μόνο ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού του Ευθυμιάδη, που επιλύθηκε αμέσως από τον γιατρό της ομάδας, Σωτήρη Λεβιδιώτη. Από την ερχόμενη εβδομάδα ενσωματώνονται με την ομάδα, οι Κλέιντι και Λοξός και έτσι ο κος Βουτσινάς θα δουλέψει με ολοκληρωμένο το ρόστερ”.

[sc name=”boukis” ]