Πανιώνιος Κερατσινίου-Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα 0-2: Δίκαιη πρόκριση με ωραίο ποδόσφαιρο

Παίζοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι το αγώνα καλό ποδόσφαιρο, ο Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα πέτυχε τη νίκη με 0-2 απέναντι στον Πανιώνιο Κερατσινίου για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Πειραιά. Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά ήταν κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να γνωρίσει φυσιολογικά την ήττα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στρωτό και υπομονετικό ποδόσφαιρο, κάνοντας αρκετές ευκαιρίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Θυμίζουμε πως η Ολυμπιάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Μοσχάτου.

Το παιχνίδι

Στα πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, η Ολυμπιάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 0-1. Ο Μάνδυλας έκανε τραγικό λάθος μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο Χατζημιχάλης βγήκε φάτσα με το τέρμα, αλλά ο Έβερεστ απέτρεψε το γκολ. Λίγο αργότερα, το σουτ του Βάσσου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Ολυμπιάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα έχοντας μεγάλη κατοχή μπάλας, αλλά χωρίς να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία, αν εξαιρέσουμε μία κεφαλιά του Βάσσου λίγο πριν το εικοσάλεπτο, η οποία πέρασε λίγο άουτ.

Λίγο πριν το ημίχρονο, η Ολυμπιάδα κέρδισε φάουλ, ο Παππάς το εκτέλεσε, αλλά ο Έβερεστ εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία. Γενικά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

0-0 το πρώτο ημίχρονο, με την Ολυμπιάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Πανιώνιο να προσπαθεί να κρατάει το 0-0, δίχως να έχει επιθετικές βλέψεις και να χάνει επίσης τον Γεωργακόπουλο, λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Ολυμπιάδα να συνεχίζει να κρατά τη μπάλα, αλλά να μην κάνει το γκολ.

Όλα αυτά μέχρι το 71ο λεπτό. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Κεραμάς άγγιξε τη μπάλα με τον Έβερεστ να μην μπορεί να διώξει τη μπάλα, και με τη συνδρομή του δοκαριού, έγινε το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ολυμπιάδα λίγο έλειψε να κάνει 2 τα τέρματά της, αλλά το σουτ του Φωτόπουλου πέρασε άουτ.

Η Ολυμπιάδα έκανε το 0-2 στο 78ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι του Βάσσου, μετά από φάουλ του Χατζημιχάλη, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση.

 

Πανιώνιος Κερατσινίου (Δημήτρης Βουτσινάς): Έβερεστ, Βλάχος, Βασιλειάδης (Τόρρας), Γκόλγαρης, Λοξός, Τσάτσης (Μπαξεβανάκης), Μάνδυλας (Κόκκινος), Γεωργακόπουλος (Χάσκος), Τσάτσος (Βλαχάκης), Ευθυμιάδης, Ράππας.

Μαύρος Αετός-Ολυμπιάδα (Στέφανος Ανδριώτης): Κρασσάς, Κόμης (Καλογερόπουλος), Αδάμης, Λαζάκης, Κατσικάς, Κεραμάς, Φωτόπουλος (Μπουρογιαννόπουλος), Χατζημιχάλης, Βάσσος, Παππάς (Ζιονγκά), Ζυμάρης.

Διαιτητές: ΛΕΜΠΕΣΗΣ Π., ΠΕΤΡΙΔΗΣ Θ., ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ Ε.

Κάρτες; Βασιλειάδης, Ανδριώτης (προπονητής της Ολυμπιάδας), Κεράμας, Βλάχος

[sc name=”hpeiros” ]