Πανιώνιος Κερατσινίου: Έδωσε χθες το τρίτο φιλικό του

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του Πανιώνιου Κερατσινίου αυτή τη φορά απέναντι στον ΑΟ Χαλκηδών στο γήπεδο των Σιταποθηκών (0-0).

Η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά δεν δέχτηκε για δεύτερο σερί φιλικό γκολ, πράγμα που έχει δουλευτεί στην προπόνηση και γίνεται πράξη.

Ο Έλληνας προπονητής θέλει να δώσει εξίσου έμφαση και στο επιθετικό κομμάτι το οποίο θα πρέπει να δουλευτεί, όπως είναι λογικό μέσα από την προπόνηση.

”Προσπαθούμε να δώσουμε βάρος στο επιθετικό κομμάτι μέσα απο την προπόνηση, να φτάσουμε στο γκολ, βασιζόμενοι στους παίκτες που βρίσκονται σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια είναι πολύ κάλο όταν παίζεις με ομάδες άλλης κατηγορίας να μπορείς να κρατάς το 0 πίσω. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και δουλεύουμε σε αυτά που μας προβληματίζουν. Σίγουρα υπάρχει κούραση, καθώς η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς με άλλες εντάσεις, αλλά πιστεύω οτι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση θα βγουν στο γήπεδο”, ήταν τα λόγια του Δημήτρη Βουτσινά στα Peiraiotika.gr.

Πλέον, οι Κυανέρυθροι στρέφονται στο ματς κυπέλλου απέναντι στον ΑΣΧ Ποσειδών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Για τον Πανιώνιο έπαιξαν οι: Έβερεστ, Τόρρας, Μάνδυλας, Γκόλγαρης Θοδ., Λοξός, Γκόλγκαρης Γιώργος, Γεωργακόπουλος, Τσάτσης, Μπαξεβανάκης, Ράππας, Τσάτσος.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κόκκινος, Κιούσης, Καραγιάννης, Βλάχος και Δεσπότης.

[sc name=”hpeiros” ]