Πανιώνιος-Εθνικός 1-1

Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο φιλικός αγώνας ανάμεσα σε Πανιώνιο και Εθνικό, ο οποίος διεξήχθη χθες το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη. Θυμίζουμε οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς ο Πανιώνιος τοποθετήθηκε στον 6ο όμιλο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εθνικός είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, όταν ο Λεπενιώτης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά από σέντρα του Ζωγραφάκη.

Ο Πανιώνιος όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, με σκόρερ τον Χρήστο Παπαδόπουλο. Ο νεαρός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, καταλήγοντας εν τέλει στα δίχτυα του Λαδά για το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εθνικός απάντησε στο γκολ του Παπαδόπουλου στο 58ο λεπτό, με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Ασπρογιάννη. Μάλιστα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ με παρόμοιο τρόπο, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Αξιοσημείωτο του αγώνα, ήταν το γεγονός οτι ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά ο Μουράτ Σεροπιάν ζήτησε από τον διαιτητή να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στο γήπεδο κάτι το οποίο έγινε δεκτό!

Εθνικός Πειραιά (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Λώλος, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Νιτσάκης, Ντίας, Ματσαδές, Λεπενιώτης, Καναβέτας. Αγωνίστηκαν και οι: Ασπρογιάννης, Κόκορης, Παπαγεωργίου, Σαρηγιάννης, Μπασινάς, Ζούπα, Παλούκης, Βλάχος.

Πανιώνιος: (Δημήτρης Κοροπούλης): Αυγερινός, Λάμψιας, Ζάχη, Τσαπατσάρης, Ζούλιας, Πρέγκου, Παπαδόπουλος, Νίνο, Σταμάτης, Ζαμάνης. Αγωνίστηκαν και οι: Τριάντης, Ρόπας, Οικονόμου, Καλομοίρης, Κούτρας, Κουτσάκης, Λιούμης, Ξυγκόρος.

Photo Credits: Ο Κυανόλευκος

[sc name=”boukis” ]