Πανελευσινιακός-ΑΟ Καραβά σκορ 2-0 (φιλικό)

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας έδωσε σήμερα η ομάδα  και ηττήθηκε 2-0 στο Δημοτικό Γήπεδο της Ελευσίνας αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Πανελευσινιακού.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα και με τις δύο ομάδες να παίζουν δυνατά ,με διαστήματα καλού παιχνιδιού και οι παίκτες να δείχνουν αρκετή διάθεση.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ άνοιξε στο 53′ η γηπεδούχος ομάδα με εκτέλεση πέναλντι ( που κρίνεται ιδιαίτερα αμφισβητούμενο) του Λαζαρίδη και διπλασίασε στο 61′ ο Κακοσίμος.

Να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αγωνίστηκε με 9 νεαρούς παίκτες, μιας και ο τεχνικός μας Βασίλης Σπάθας ήθελε να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

ΑΟ Καραβά(Βασίλης Σπάθας): Κούτσικος, Μαυρίδης, Τσίνα, Ντουμπερέτ, Φιαμέγκος, Λίτσι, Κορνελάτος, Ντούνης, Μαρούδας, Ψυχογιός, Νικολόπουλος. Έπαιξαν και οι Μονεμβασίτης, Γκούμας, Καννελόπουλος, Αποστολίδης, Γαρδούνης, Λαλάι, Τσιτσάνης, Τσετσώνης, Τσάκα, Κουμουτσέας και Ευθυμιάδης.

Πανελευσινιακός(Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης, Μουσκάι, Λώλος, Συριόπουλος, Ξενοπανάγος, Κακοσίμος, Μπούσης, Βεζυρτζόγλου, Σεκούμπα, Λαζαρίδης. Έπαιξαν και οι Γκλώτσος, Βαγγέλης, Ανδριόπουλος, Αντωνακόπουλος, Καραγιάννης, Μάρης, Ερέρα, Μοίρας και Μαρμούτας.