Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός 0-0 όλα ήταν μηδέν Δείτε(φωτό)(βίντεο)

 

Όλες οι ενέργειες του Ολυμπιακού απόψε στο ΟΑΚΑ ήταν λάθος, ακόμα και το χρώμα της φανέλας ήταν λάθος επιλογή το μπλε χρώμα. Αυτό δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού να παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού χωρίς την ριγωτή ερυθρόλευκη φανέλα.

Λάθος ακόμα και το πέναλτι του Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις του Α ημιχρόνου ήταν το δεύτερο πέναλτι που χάνει ο Γάλλος Σούπερ Σταρ σε μια εβδομάδα.

Ψάχνω να βρώ παίκτη που να διακρίθηκε ιδιαίτερα και δεν βρίσκω λάθη επί λαθών σε ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι αδιαφορία για την νίκη η μπάλα γυρνούσε πίσω χωρίς να νικάει η ομάδα.

Λάθος μεταβιβάσεις τα παιδιά του Γυμνασίου του Παναθηναϊκού έτρεχαν περισσότερο όπως πάντα με τον Ολυμπιακό αυτό κάνουν. Εγώ μετά από αυτή την εμφάνιση είμαι ευχαριστημένος που δεν χάσαμε και διατηρήθηκε το αήττητο.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και από τις δύο ομάδες πολυ κλωτσιά από τους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά οι κίτρινες κάρτες ήταν για παίκτες του Ολυμπιακού περισσότερες αυστηρές.

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏ – ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Μαρτίνς ξεκίνησε το ντέρμπι με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, με Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Γκασπάρ και Ομάρ στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Γκιγιέρμε με τον Μπουχαλάκη και τον Καμαρά, ο Βαλμπουενά με τον Φορτούνη στα εξτρέμ, ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 2ο λεπτό, λάθος του Μπα δίνει την ευκαιρία στον Μπουζούκη να απειλήσει, όμως το πλασέ του φεύγει άουτ.
Στο 5’ σουτ του Καμαρά, άστοχο.


Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 11’ με τον Μακέντα να παίρνει με το σώμα του την μονομαχία με τον Μπα και να πλασάρει τον Σα, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 17’ ο Καμαρά πέφτει μέσα στην περιοχή, με τον Κουρμπέλη να τον μαρκάρει και να φαίνεται να βάζει το χέρι και να αγκαλιάζει τον μέσο του Ολυμπιακού, όμως ο Κομίνης δεν είδε ούτε το VAR, αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Στο 29’ σκαφτή σέντρα του Βαλμπουενά, κεφαλιά του Ελ Αραμπί, ήταν στην θέση του και μπλόκαρε εύκολα ο Διούδης.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βαλμπουενά ανατράπηκε από τον Ανουάρ και μετά από χρήση του VAR διαπιστώθηκε ότι ήταν εντός περιοχής και δόθηκε το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαλμπουενά, με τον Διούδη να πέφτει σωστά και να διώχνει. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο χαμένο πέναλτι από τον Βαλμπουενά, αφού είχε χάσει πέναλτι και με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Στο ημίχρονο ο Μαρτίνς έβγαλε τον Μπουχαλάκη και πέρασε στο ματς τον Χασάν, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2.
Στο 49’ σουτ του Μπουζούκη, μπλόκαρε ο Σα, ενώ στο 61’ σουτ του Χατζηθεοδωρίδη έφυγε άουτ.

Στο 64’ σέντρα του Βαλμπουενά, πηδάει ο Χασάν για την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Ελ Αραμπί ο οποίος πέφτοντας κάνει ένα σουτ, η μπάλα φεύγει άουτ.
Στο 71’ σέντρα του Λοβέρα, κεφαλιά του Μασούρα έφυγε άουτ.

Στο 95′ πλασέ του Καμπετσή, στα χέρια του Σα.

Κίτρινες: Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Κολοβός – Μπα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί, Γκασπάρ, Σισέ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Μπουζούκης (75’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης (68’ Κολοβός), Αλεξανδρόπουλος (57’ Καμπετσής), Μακέντα (75’ Περέα).
Ολυμπιακός:

Σα, Σεμέδο, Μπα (46’ Σισέ), Γκασπάρ, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (46’ Χασάν), Φορτούνης (65’ Μασούρας), Βαλμπουενά (65’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

[sc name=”bitros” ]