Παναγιώτης Κοζακόπουλος: Aνάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αντρικής ομάδας ΑΟ Καστέλλα.

Ο ΑΟ Καστέλλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Κοζακόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της αντρικής ομάδας του συλλόγου, αλλά και ως τεχνικός διευθυντή των ακαδημιών.
Συνεργάτης του σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι ο γυμναστής Κώστας Κοσμάς. Οι κύριοι Κοζακόπουλος και Κοσμάς, την περσινή σεζόν, εργάστηκαν στην ομάδα κ-17 του συλλόγου μας, με πολύ καλά αποτελέσματα.
Παράλληλα, η ομάδα μας ανακοινώνει πως προπονητής στην κ-17 αναλαμβάνει ο Βασίλης Βαλλιάνος, με τον Κώστα Κοσμά να έχει αναλάβει, επίσης, τον ρόλο της εκγύμνασης.
Στόχος του νέου εγχειρήματος είναι η προώθηση νέων παιδιών με όρεξη για ποδόσφαιρο και η άμεση σχέση και συνεργασία της αντρικής ομάδας με την αντίστοιχη κ-17.
Ο κ. Κοζακόπουλος, στο παρελθόν, έχει εργαστεί σε επίπεδο ακαδημιών σε εφηβικά τμήματα (ΑΟ Γαλαξία, Ατρόμητου/Αστέρα Χαλανδρίου, Φωστήρα στην Football League 2, Λέοντες Καμινίων), σε κατώτερες ηλικιακές ομάδες (κ-11 Εθνικού Αστέρα, κ-11 ΠΑΟΚ (παράρτημα Αθηνών), κ-15 Φωστήρα, κ-13 Ελλάδας Ποντίων, κ-12 Αετού Κορυδαλλού, κ-12 Ολυμπιακού Αιγάλεω, παιδικό Λεόντων Καμινίων), ως βοηθός προπονητή (ΑΟ Γαλαξία, Ατρόμητος/Αστέρας Χαλανδρίου, ΑΟ Υμηττού, Χαραυγή, Αετός Κορυδαλλού), ως πρώτος προπονητής (Κριός Ασπορπύργου (Α’ υτικής Αττικής) , Αθηναϊδα (Β’ Ε.Π.Σ.Α.), Ατρόμητος/Αστέρας Χαλανδρίου (Β΄ Ε.Π.Σ.Α.), Νέα Ζωή Μεταμόρφωσης (Γ’ Ε.Π.Σ.Α.), ΑΕ Μεταμόρφωσης (Γ’ Ε.Π.Σ.Α.), Πανφαληρικός (Β’ Ε.Π.Σ.Π.), Λέοντες Καμινίων (Β’ Ε.Π.Σ.Π.)), καθώς και σε πόστο τεχνικού διευθυντή ακαδημιών στην Χαραυγή.