Παλαίμαχοι Φωστήρος- Α.Ο, Αυλωνάρι Ευβοίας 2-3 (ΦΩΤΟ)(ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα στο γήπεδο Άγιαξ Ταύρου έγινε ένας ωραίος αγώνας παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων Φωστήρος- Α.Ο. Αυλωνάρι Ευβοίας. Η ομάδα της Εύβοιας για πρώτη φορά κατέβηκε στην Αθήνα αν και τα περισσότερα παιδιά μένουν στην Αθήνα και οι υπόλοιποι ήρθαν με τα αυτοκίνητά τους.

Όπως μας δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αυλωναρίου Γιάννης Κοτρόζος η ομάδα του δίνει παιχνίδια σε πολλά μέρη της Ελλάδος σήμερα ήταν η σειρά της ιστορικής ομάδας του Φωστήρα με την μεγάλη πορεία που είχε στην Α Εθνική κατηγορία.

Από την ομάδα του φωστήρα ήταν επικεφαλής τα μεγάλα ονόματα Γιώργος Δεϊμέζης Πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιμάχων του Φωστήρος Ζαχαρίας Αβαγιανέλης Αντιπρόεδρος Νίκολάου Κώστας Γ..Γ. του Συνδέσμου.

Αγωνίσθηκαν: Φακής Νικολάου Τάσος Γιάννης Παπαδόπουλος Κώστας Παπαδόπουλος Γεωργίου Τάκης Τομάρας Παπαλεξάνδρου Ροζάλες Ντάνι Κωσταντινίδης Κούκης Στ. Φραγκούλης Νεοχωρίτης Λέκκας Προβατάς.

Παρευρέθησαν ακόμη Γιώργος Μαμωνάς Δημήτρης Ανδρικόπουλος Βασίλης Μαριόλης Καρναρόπουλος και Γίωργος Μούρης.

Από την ομάδα του Α.Ο. Αυλωναρίου:
Γιάννης Κοτρόζος Γεωργικόπουλος Κωσταντίνου Κοτρόζος Κ. Μωραϊτης Αϊδίνης Μπουρίκας Τσιργιώτης Ρέντζας Τσαούσης Βογιατζής Ταπεινός Κώτσαρης Δάφνης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΛΟΣ
ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

Exit mobile version