Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τόμας Βάτσλικ

Ναι είναι αλήθεια πλέον ο διεθνής 32χρονος  Τσέχος τερματοφύλακας έρχεται στην Ελλάδα εντός της εβδομάδος να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Από τα ερυθρόλευκα της Ισπανικής Σεβίλλης στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού.
Καλώς ήρθες Τομας Βατσλικ στην οικογένεια του Ολυμπιακού, καλώς ήρθες στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος.

 

Το περίφημο ντόμινο της Ρώμης ξεκίνησε. Και ο Ζοσέ Σα κάπου εδώ ετοιμάζεται να κλείσει τον κύκλο του με τα κόκκινα γάντια. Έπειτα από 3 σεζόν, 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 124 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο 28άχρονος γυρίζει σελίδα στην καριέρα του. Ετοιμάζεται να πάει να (ξανά) συναντήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε στο Γουλβερχάμπτον. Η μεταγραφή που και ο ίδιος επιθυμεί τόσο πολύ την τελευταία διετία, είναι πλέον απλωμένη στα πόδια του.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός και η Γουλβς έχουν ήδη συμφωνήσει στα «βασικά». Τα έχουν βρει στο τελικό ποσό του deal και κουβεντιάζουν για κάποια «bonus» που πάντα έχουν την τιμητική τους σε αυτές τις ιστορίες. Είναι πια τόσο προχωρημένο που ο Πορτογάλος μπορεί κάλλιστα μέσα στο τριήμερο να πάρει το αεροπλάνο.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις; Η δράση πάντα φέρνει αντίδραση. Και το αεροπλάνο που ετοιμάζεται να πάρει μακριά τον Ζοσέ Σα, δεν θα επιστρέψει «άδειο» στην Αθήνα. Ο Τόμας Βάτσλικ ετοιμάζει τις βαλίτσες του να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα

με τους ατζέντηδες του προκειμένου να μπουν εδώ οι υπογραφές. Από ότι φαίνεται τα πάντα θα συμβούν άμεσα. Λογικά ως την Κυριακή.

[sc name=”hpeiros” ]