Οριστική η συμφωνία Παναθηναϊκού Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, καθώς επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Σέρβο τεχνικό και τους «πράσινους» και τη Δευτέρα (24/05) αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με το «τριφύλλι», το οποίο -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- θα έχει διετή διάρκεια.

Ο 58χρονος τεχνικός ήταν εξαρχής στην πρώτη επιλογή της λίστας του Γιάννη Αλαφούζου,  και μετά την έλευσή του στην Αθήνα το πρωί του Σαββάτου (22/05) είχε δύο ραντεβού με τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», όπου ανάλυσαν τα πάντα γύρω απ’ το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (23/05) οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια σε όλα, με τον Αλαφούζο να του παρέχει όλες τις εγγυήσεις που ζητήθηκαν, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός το προσεχές καλοκαίρι, με βάση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που επιθυμεί.

Οι δε απολαβές του Γιοβάνοβιτς θα προσεγγίζουν τις 900.000 ευρώ το χρόνο, χωρίς τα μπόνους. Ποσό που είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε προπονητή του Παναθηναϊκού την τελευταία δεκαετία.