Oλυμπιακός: Στο μυαλό του μόνο ο Βόλος δεν υπάρχει Τότεναμ

 

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα. Εκεί είναι η θέση του εκεί τον θέλουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων που τον ακολουθούν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του Πλανήτη.Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τους περισσότερους τίτλους ,και η πρώτη θέση του ανήκει.

Φέτος η ομάδα ενισχύθηκε παντού στην άμυνα, στο κέντρο, και στην επίθεση. Κράτησε τον ίδιο κορμό και τον ίδιο προπονητή, που από ότι φαίνεται θα αφήσει την δική του εποχή στον Ολυμπιακό, όπως π.χ. Μάρτον Μπούκοβι,Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ήδη ο Ολυμπιακός με τις πρώτες δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος μάζεψε 6 βαθμούς και έβαλε πλώρη για το 45ο πρωτάθλημα.

Μπορεί, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» να παίζουν την Τετάρτη (18/9) με την Τότεναμ στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Champions League, όμως σκέφτονται μόνο τον Βόλο. Το Σαββατιάτικο (14/9) ματς, δηλαδή, με την νεοφώτιστη ομάδα, για την τρίτη αγωνιστική της Super League 1.

Μόνο αυτό υπάρχει στο μυαλό των Πειραιωτών. Μόνο η νίκη και το «τρία στα τρία» στη φετινή διοργάνωση. Μόνο το τρίποντο…

Ο Θρύλος θα επιστρέψει στον Ναό μετά από αρκετό καιρό. Υπήρξε και η διακοπή, άλλωστε, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Και ομάδα και κόσμος περιμένουν πώς και πώς! Υπάρχει μεγάλη «δίψα» από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θέλει σαν… τρελός το πρωτάθλημα! Και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν πολύ καλά, ότι πρέπει να «καθαρίζουν» όλα τα ματς, κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πόσο μάλλον φέτος που το πρόγραμμα τους είναι πολύ απαιτητικό με διαδοχικά ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Για αυτό και είναι αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο. Και έκτοτε, θα κοιτάξουν την Τότεναμ και την πρεμιέρα στα… αστέρια!

[sc name=”BITROS”]