Ολυμπιακός: Στο Αγρίνιο με Χασάν – Ρέαμπτσιουκ Δείτε:(φωτό)

Σήμερα Σάββατο 9-1-2021 γήπεδο Αγρινίου: 19.30 Novasports1 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός στα πλαίσια της 16η αγωνιστικής της Souper League

Ο Ολυμπιακός στην διαδρομή Πειραιά – Αγρίνιο έγινε πόλος έλξεως από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Το πούλμαν με την ομάδα του Ολυμπιακού αποθεώθηκε με πυρσούς και καπνογόνα με πρώτο σημείο στην είσοδο της γέφυρας Ρίο-Αντίρριο.

Στην πόλη του Αγρινίου στήθηκε το μεγάλο πανηγύρι από εκατοντάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αυτό δεν γίνεται σε κανένα μέρος του κόσμου μια ομάδα να αποθεώνεται ακόμα και από τους φιλάθλους αντίπαλης ομάδας.

Διότι εδώ συμβαίνει το εξής πρωτόγνωρο οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού να είναι συνάμα και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο Άχμετ Χασάν πήρε τ,όπλο του και θα πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής, ο δε Ρέαμπτσιουκ θα πάρει φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τους Σεμέδο (θα εκτίσει την μια αγωνιστική τιμωρίας από 4 κάρτες) Σα, Ραφίνια, Μπουχαλάκη.

Την θέση του Ραφίνια διεκδικούν Ανδρούτσος- Ντρέγκερ, και στο κέντρο της άμυνας θα είναι Σισέ- Μπα.

 

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή αναχώρησε εχθές το μεσημέρι για το Αγρίνιο όπου είχαμε αυτές τις ωραίες στιγμές κατά την διαδρομή με το πούλμαν που μερικοί παίκτες τα ζουν για πρώτη φορά.

[sc name=”bitros” ]