Ολυμπιακός: Στην Αθήνα την Δευτέρα 16-8- ο Ρόνι Λόπες

Η πληροφορία έρχεται από την Πορτογαλία, ότι ο 26χρονος εξτρέμ της Σεβίλλης την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρεί σε όλα με την Σεβίλλη για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι στα 9 εκατ.ευρώ.

Μάλιστα οι αναφορές κάνουν λόγο για άμεση ολοκλήρωση της μετακίνησης αφού αναμένεται την Δευτέρα στην Αθήνα, και έτσι θα προλάβει να μπεί στη λίστα για τα ματς με την Σλόβαν
.
Ο Λόπες έχει έρθει σε επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς, και αφού ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Σεβίλλη η μεταγραφή πήρε τον δρόμο της.

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή με την Ισπανική ομάδα έχοντας το “ok” του Ρόνι Λόπες. Και αυτό σε συνδυασμό με τις κινήσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στο να είμαστε πλέον προ των πυλών της οριστικής μεταγραφής του σπουδαίου Πορτογάλου άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ρόνι Λόπες, εφόσον όλα κυλήσουν καλά και στο τελευταίο κομμάτι της μεταγραφής, θα προσφέρει μια λύση από το πάνω-ράφι στον Πέδρο Μαρτίνς «ξεκλειδώνοντας» σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια ακόμη τεράστια κίνηση της διοίκησης Μαρινάκη που αποδεικνύει περίτρανα, για πολλοστή φορά, πως τα λόγια γίνονται πράξεις.

Παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την οικονομική ζημιά ο Ολυμπιακός προχωρά σε μια μεταγραφή που είναι ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα.

Εν αναμονή λοιπόν των τελικών εξελίξεων με τον Ρόνι Λόπες που είναι η αρχή του μεταγρα

[sc name=”hpeiros” ][/sc]