Ολυμπιακός: Σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητος μέχρι τέλους Ιουλίου

Το πρώτο 10 ήμερο θα είναι το πιο δύσκολο για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν οι σκληρές προπονήσεις

Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πανέτοιμος για τα δυο παιχνίδια για τα προκριματικά της Ευρώπης που θα γίνουν στα τέλη του Ιουλίου με την Πλζεν

Ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους συνεργάτες του δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο διάστημα που θα μείνει η ομάδα του λιμανιού στο Γκντανσκ.

Στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας στα τέλη Ιουλίου όταν ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Πλζεν και οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι θα φτάσουν στα όρια τους το διάστημα των δέκα ημερών που θα μείνουν στην Πολωνία.

Δεν είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κάποιος ότι ο Μαρτίνς θα φτάσει τους ερυθρόλευκους στα όρια τους. Αυτό είναι στην φιλοσοφία του Πορτογάλου και δεν αλλάζει. Περιμένουν λοιπόν οι παίκτες πως η ένταση των προπονήσεων επί πολωνικού εδάφους θα είναι στο… κόκκινο κι αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους ο Πορτογάλος και οι συνεργάτες του.

Ο σχεδιασμός που έχει κάνει μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει πως οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν πιο δύσκολο δεκαήμερο σε σχέση με την περσινή προετοιμασία. Τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα των προπονήσεων αν κι αυτό μάλλον το έχουν… ήδη καταλάβει οι ερυθρόλευκοι.

Και το λέμε αυτό διότι οι προπονήσεις στο Ρέντη έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα από τις 10 Ιουνίου. Οι παίκτες κατάλαβαν πως ο Μαρτίνς δεν αστειεύεται καθώς έχουν γράψει αρκετά χιλιόμετρα στα «κοντέρ». Ο Πορτογάλος προπονητής δίνει όπως προαναφέραμε πολύ μεγάλη σημασία στην Πολωνία και θεωρεί ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πατήσουν «γκάζι» το δεκαήμερο που θα βρίσκονται στο Γκντανσκ.

Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν καλά και πέρυσι το καλοκαίρι κι αυτό τους βοήθησε σημαντικά στην διάρκεια της χρονιάς. Ξέρουν λοιπόν καλά ότι ο Μαρτίνς θα τους «βγάλει το λάδι» στην Πολωνία και οι παλιοί έχουν φροντίσει να προετοιμάσουν και τους νέους.