Ολυμπιακός Περάματος-Θησέας 2-0: Επιστροφή στις νίκες!

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στους Λέοντες Καμινίων, ο Ολυμπιακός Περάματος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα νικώντας 2-0 τον Θησέα στο γήπεδο του Περάματος για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας Πειραιά.

Με το δεξί ο Γιώργος Δημητρέσκου στον πάγκο των Ερυθερόλευκων, δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για τους φιλοξενούμενους.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό ο Τερζίου με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά τόσο ο Κανταρτζής, όσο και ο Σκαρτάδος δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ”κλείδωσε” τη νίκη με τον Κανταρτζή στο 63ο λεπτό, έπειτα από ασίστ του Παγώνη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 10 παίκτες και για τις δύο ομάδες, λόγω αποβολής του Χαλιλάι στο 89’ και του Μαρκασιώτη στο 90′ αντίστοιχα.

Πέρα από την αποβολή του Μαρκασιώτη, ο οποίος δεν θα υπολογίζεται στο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο Κερατσινίου, ο Γιώργος Δημητρέσκου δεν θα συμπεριλάβει στα πλάνα του ούτε τον Διονύση Κασσαλή, καθώς τραυματίστηκε.

Στα συν για τον Ολυμπιακό προστίθεται η παρουσία του Άγγελου Σαββατιανού, ενός ποδοσφαιριστή στον οποίο ποντάρει πολλά ο σύλλογος.

Ολυμπιακός Περάματος (Γιώργος Δημητρέσκου) Ανδρεάδης, Μανωλόπουλος (59’ Μαρκασιώτης), Στέφας, Κεφαλίδης, Θεοδωρακάκης, Σκλήβας, Κασαλής (55’ λ.τρ. Σαββατιανός), Σκαρτάδος, Παγώνης(86’ Κασιμάτης), Τερζίου (69’ Δημητρίου), Κανταρτζής.

ΘΗΣΕΑΣ: Τσιαβός, Μουστάκης, Γιαννούσας, Αλευρειάδης (43’ Βλαχουτσάκος), Κουτσονικόλας, Γκούμας, Κοζανίτης, Παρεμουζιάν (85’ Χαιρέτας), Χαλιλάι, Δάππας (69’ Κουκουβίνος), Δεληαντωνίου (43’ Αγκόλι).

[sc name=”hpeiros” ]