Ολυμπιακός Περάματος-Πανίωνιος Κερασινίου 2-1: Βρίσκει ρυθμό

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Ολυμπιακός Περάματος, νικώντας αυτή τη φορά τον αξιόμαχο Πανιώνιο Κερατσινίου με 2-1. Και οι δύο νίκες έχουν έρθει με τον Γιώργο Δημητρέσκου να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, δείγμα της πολύ καλής αρχής που έχει κάνει και ο ίδιος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό με τον 18χρονο Νάσκο με γυριστό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και δη στο 49ο λεπτό, οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-0 με σουτ του Τερζίου.

Ο Πανιώνιος έβγαλε αντίδραση, μειώνοντας σε 2-1 με απευθείας φάουλ του Ζήκου στο 68′. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν και δεύτερη αντίδραση, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Παγώνη και Μάνδυλα στο 83ο λεπτό για αλληλοσπρώξιμο.

Ολυμπιακός Περάματος (Γιώργος Δημητρέσκου): Ανδρέαδης, Μανωλόπουλος, Τέφας, Κεφαλίδης,Θεροδωρακάκης, Σκλήβας, Παγώνης, Σκαρτάδος(73’ Κογκίνης), Νάσκος(75’ Σαββατιανός), Τερζίου(78’ Κωνσταντίνου), Κανταρτζής(90’ Δημητρίου).

Πανιώνιος Κερατσινίου (Νίκος Κοντάκης): Φρατζεσκάκης, Μάνδυλας, Βλάχος(73’ Γκλιάτης), Κιούρκο, Λοξός, Γκολγκάρης, Ράππας, Τσάτσης, Βλαχάκης(46’ ‘ Καραγιαννίδης), Κουδουνάκος, Ζήκος.

[sc name=”fanis” ]