Ολυμπιακός: Με την βασική ομάδα στο ΟΑΚΑ

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλάβει τι σημαίνει να παίζει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό.
Τί σημαίνει μια νίκη με τον αιώνιο αντίπαλό του μια νίκη και με μεγάλο σκορ.
Τί σημαίνει μια νίκη για την ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο αείμνηστος Θανάσης Μπέμπης όταν έπαιζε αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό έλεγε στους συμπαίκτες του να νικάμε τον Παναθηναϊκό κι ας χάνουμε κι απ,τον Βούδα.

Έτσι λοιπόν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε

 

Τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Αντεμπντελαουϊ, Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας– Σεμέδο,Μπα, στο κέντρο της άμυνας– Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά,στη μεσαία γραμμή– Μασούρας, Βαλμπουενά, η Φορτούνης, στα άκρα (δεν αποκλείεται να παίξουν και οι δυο όπως έγινε με τον ΟΦΗ στο Β ημίχρονο)
και Έλ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης

 

Να πω δυο λόγια για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ με το ροτέΙσον .
Μπήκαν στην ενδεκάδα 5 παίκτες που δεν είναι βασικοί: Αλεν, Γκασπάρ, Καφού, Σισέ, Χασάν, κανείς δεν άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Αλεν δεν έφταιγε για το γκολ αλλά είναι αρκετά μακριά για την βασική ομάδα.
Ο Γκασπάρ με την βοήθεια του Φορτούνη είπε στον Χασάν πάρε βάλε στο πρώτο γκολ. Όμως στη φάση του γκολ του ΟΦΗ ποιός έστρωσε την μπάλα στον Σακόρ; ο Γκασπάρ, και σε άλλες μερικές σέντρες που έκανε ήταν άσκοπες ενέργειες, θέλει χρόνο ακόμα για να σταθεί στην θέση του Ομάρ η Τσιμίκα.

Πάμε στον Χασάν ναι έβαλε δυο γκολ σχεδόν έτοιμα το δεύτερο ήταν του Ομάρ πάρε βάλε, και σε άλλες φάσεις που ήταν πιο δύσκολες ήταν πρόχειρος χωρίς να δείχνει προσόντα σέντερ-φορ. Σε ένα σύστημα 4-4-2 θα είναι πιο χρήσιμος.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ – ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Καφού με τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει ανάμεσα στην φοβερή τριάδα για φέτος Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, και οι τρεις τους έχουν δέσει και είναι σε μεγάλη φόρμα. Είναι δυνατός χαφ γνωρίζει την θέση του αλλά δεν έχει αυτό το κάτι που να πει κάποιος ρε παιδί μου, τι παικταράς είναι αυτός.

Σισε: Είναι ανώτερος ο Μπα φαίνεται ξεκάθαρα ο Σεσε έχει μεγάλα προσόντα αλλά είναι επιπόλαιος και εύκολος στο λάθος κατεβαίνει στα κόρνερ και δεν έχει την τεχνική με το κεφάλι να πάει η μπάλα στο τέρμα αυτό βλέπω εγώ.

Συμπέρασμα: Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει αδικήσει κανέναν κι ο Λοβέρα είναι πολύ καλός παίκτης για να μπαίνει αλλαγή σε Φορτούνη και Βαλμπουενά, όπως και ο Ρατζέλοβιτς δεν μας έχει δείξει ακόμα την πραγματική του αξία αν του κάτσει ένα ματς και κάνει παπάδες δύσκολα θα ξανά βγει από την ενδεκάδα.

[sc name=”bitros” ]