Oλυμπιακός με ηγέτες Ρέαμπτσιουκ- Βαλμπουενά δύσκολα νίκησε το Βόλο 2-1

Τα βρήκε σκούρα ο Ολυμπιακός με την ομάδα του Βόλου αφού μόλις στο 9″ κέρδισε δίκαια το πέναλτι σε ανατροπή που έκανε στον Μπαρτόλο, ο Βατσλικ όμως ο Βατσλικ τον ψώνισε όπως λέμε στην δεξιά γωνία του και απέκρουσε το πέναλτι που ο ίδιος έκανε. Κατάφερε τελικά να ανοίξει το σκορ στο 85 ο ηρωικός Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μπήκε παληκαρίσια μέσα στην περιοχή τού Βόλου στο 80″ και έβαλε πλάτη τον Ρομέρο να τον σπρώχνει με τα χέρια και να τον ανατρέπει, με τον Κουτσαύτη να δείχνει πολύ σωστά την.άσπρη βούλα.

Οι Βολιώτες έπεσαν όλοι πάνω στον διαιτητή για διαμαρτυρία για ενα 5 λεπτο
Στο 85″ ο Ελ Αραμπί στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 88″ ο Βόλος ισοφάρισε ο Φαν Βέερτ ήρθε σε θέση βολής από λάθος του Μπα και νίκησε τον Βατσλικ γραφοντας το 1-1 για τον Βόλο. Όμως ο ήρωας του αγώνος Ρέαμπτσιουκ πάλι με μιά ηρωική κεφαλιά κερδίζει το φάουλ σε καλό σημείο και ο Βαλμπουενά με σουτ αλά Μέσι .γράφει το 2-1 για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καθόλου καλό ποδόσφαιρο το ματς το πήρε ο Ολυμπιακός με τις ατομικές ενέργειες πρώτα του Ρέαμπτσιουκ του Βαλμπουενά και από την ωραία εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί. Πολλά τα λάθη των παικτων του Ολυμπιακού στις οργανωμένες επιθέσεις το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι μόνιμο δεν βρίσκονται μεταξύ τους, χάνουν συνεχώς την μπάλα από λάθος μεταβιβάσεις.

Το ματς σε λεπτομέρειες

Στο 3’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, πάνω από τα δοκάρια του Κλέιμαν. Στο 4’ σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, η μπάλα περνάει στο δεύτερο δοκάρι με τον Λόπεζ να κάνει το σουτ, άστοχο.

Στο 9’ ο Μπαρτόλο έβγαλε μπαλιά-τρύπα για τον Ρεγκατέν, ο οποίος μπήκε ανενόχλητος στην περιοχή, με τον Βατσλίκ να βγαίνει και να τον ανατρέπει, κάνοντας πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ, με τον Βατσλίκ να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει, στην επαναφορά κεφαλιά του επιθετικού του Βόλου, άουτ.

Στο 18’ σέντρα του Ρέαμπτσιουκ, κεφαλιά του Εμβιλά, στο δοκάρι και στην συνέχεια στο πρόσωπο του Κλέιμαν ο οποίος διώχνει οριακά στην τελική γραμμή. Στο 21’ μονοκόμματο σουτ του Λόπες, δοκάρι και άουτ. Στο 37’ πολύ όμορφη κίνηση του Ροντρίγκες, μετά από πάσα του Λαλά στον κενό χώρο, όμως δεν κάνει το σουτ και η σέντρα που βγάζει για τον Λόπες δεν αξιοποιείται, με τον Πουρίτα να διώχνει σωτήρια με τάκλιν. Στο 41’ σέντρα του Λαλά, πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι ο Ρέαμπτσιουκ για την κεφαλιά, όμως δεν βρίσκει την μπάλα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κόρνερ του Λόπες, κεφαλιά του Τικινιο, διώχνει με το κεφάλι ο Σοάρες.

Στο 50’ κεφαλιά του Μπα, άουτ. Στο 66’ κεφαλιά του Τσοκάνη, άουτ. Στο 70’ σέντρα του Ανδρούτσου, κεφαλιά του Τικινιο, άουτ.

 

Στο 80′ ο Ρέαμπτσιουκ χώνεται στην περιοχή και παίρνει πλάτη τον Ρομέρο, ο οποίος τον σπρώχνει, με τον Κουτσιαύτη να δείχνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Αραμπί με τον Μαροκινό επιθετικό να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ στο 85′. Στο ενδιάμεσο η φάση εξετάστηκε από το VAR ενώ υπήρξε καθυστέρηση και λόγω διαμαρτυριών του Αμπασκάλ.

Ομως στο 88′ μία ολιγωρία στην άμυνα του Ολυμπιακού έφερε τον Φαν Βέερτ σε θέση βολής, με τον επιθετικό του Βόλου να επωφελείται λάθους του Μπα και να σκοράρει για την ισοφάριση σε 1-1.

Αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο μεγάλος Ματιέ Βαλμπουενά έβαλε την σφραγίδα του και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-1, δίνοντας μία πολύτιμη νίκη στον Ολυμπιακό.

Στο 96′ σουτ του Νίνη, άστοχο.

Κίτρινες: Μπαρτόλο, Κλέϊμαν, Γκιουλέν, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατέν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά (46’ Ανδρούτσος), Εμβιλά (71’ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά (46’ Μαντί Καμαρά), Ροντρίγκες (46’ Μασούρας), Λόπες (60’ Βαλμπουενά), Τικίνιο.
Βόλος: Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ, Φερράρι, Πουρίτα (59’ Γκιουλέν), Σοάρες (66’ Τσοκάνης), Ροσέρο (74’ Βοϊτκόφσκι), Ρεγκατέν, Όροζ (74’ Νίνης), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]