Ολυμπιακός: Κίνηση για Γκραντέλ και Σούμπασιτς Δείτε (φωτό)

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε στο γραφείο του τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, την διευθύντρια Λίνα Σουλούκου,και τον Φρανσουά Μοντέστο για να προγραμματίσουν τις κινήσεις του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για δυο μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα. Ο ένας είναι ο Μάξ- Άλεν Γκραντέλ Γάλλος εξτρέμ που πρόκειται να μείνει ελεύθερος από την Γαλλική Τουλούζ.

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ – ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο δεύτερος είναι ο διεθνής Κροάτης γκολκίπερ Σούμπασιτς που αποχώρησε από την Γαλλική Μονακό. Για την θέση του ακραίου κυνηγού γίνεται λόγος διότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό όπως και ο Τούρκος Εμρε Μόρ. Όσο για γκολκίπερ ο Άλεν έχει ζητήσει να φύγει να βρει μια ομάδα για να παίζει

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών προτάθηκαν από το τμήμα σκάουτινγκ. Οι περιπτώσεις τους εξετάστηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς, έλαβαν τη συγκατάθεσή του και τα ονόματα έφτασαν στη διοίκηση.

Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσουν και επίσημα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξή τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Καθώς ο Μαρτίνς θεωρεί ότι πρόκειται για παίκτες μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας, που θα προσφέρουν πολύ σημαντικές λύσεις στον σύλλογο και θα ανεβάσουν το επίπεδο ποιότητας, αλλά και… προσωπικότητας του ρόστερ.

[sc name=”bitros” ]