Ολυμπιακός: Και τώρα Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μεγάλη κινητοποίηση στον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης 19-8 στο Καραϊσκάκη με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

H επίσκεψη του Προέδρου Βαγγέλης Μαρινάκη ταρακούνησε άπαντες και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να πήραν το μήνυμα για τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League ως αναφορά το πάθος τους και την αδιαφορία ωρισμένων ποδοσφαιριστών με την απόδοσή τους.

Τα πρώτα μαντάτα ήρθαν ο Ρούμπεν Σεμέδο ήδη βρίσκεται εκτός λίστας για τα επόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια πληρώνοντας την απόδοση που είχε κυρίως στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς.

Με την Σλόβαν Μπρατισλάβας αναμένονται αλλαγές με παίκτες που έπαιξαν λίγο η καθόλου όπως ο Τόμας Βατσλικ. Θα παίξουν τώρα περισσότερο οι Μάρκοβιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Ρατζέλοβιτς που έκανε καλή προετοιμασία και έπαιξε λίγο.

Ο προπονητής δεν αποποιείται των ευθυνών του και τις ανέλαβε από την πρώτη στιγμή θα υπάρξει και αλλαγή πλάνων υπο την πίεση για την πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά η Ευρωπαϊκή λίστα των παικτών του Ολυμπιακού.

Μέσα σε αυτά δεν βρίσκεται το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο, το οποίο αποτελεί και τη μοναδική αλλαγή από πλευράς Μαρτίνς σε σχέση με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε μια κίνηση που αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα από πλευράς του Πορτογάλου προπονητή προς τον Σεμέδο, ο οποίος δεν είχε καθόλου καλή απόδοση στα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά οι παίκτες που δηλώθηκαν από τον Πορτογάλο προπονητή:
Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί, Κρίστινσον, Κούντε, Λαλά, Μάρκοβιτς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι

Στη λίστα Β βρίσκονται οι: Καραργύρης, Κασέμι, Λιάτσος, Νικόλης, Ντόι, Σαπουντζής, Σουρλής, Σταμούλης

[sc name=”hpeiros” ][/sc]