Ολυμπιακός: Χωρίς Γκιγιέρμε, Σεμέδο, Τσιμίκα, Σα, Ελαμπντελαουϊ στον τελικό κυπέλλου

 

Αυτές είναι οι παρενέργειες των αναβολών της ΕΠΟ που πληρώνει ο Ολυμπιακός.
Άν ο τελικός κυπέλλου γινόταν κανονικά όπως ορίζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός δεν θα αναγκάζονταν να παίξει την Κυριακή με την ΑΕΚ με μισή ομάδα απών.

Ο θεσμός του κυπέλλου υποβαθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο από την ΕΠΟ με τις συνεχόμενες αναβολές. Στην αρχή ορίστηκε το ακατάλληλο γήπεδο της Ριζούπολης μέχρι να το καταλάβουν ότι το γήπεδο ήταν για βοσκότοπος πέρασε ένας μήνας.

Ο Ολυμπιακός δήλωνε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο,για την 30η Ιουλίου πρίν λήξη η αγωνιστική περίοδος 2019-2020 όπως ορίζουν οι κανονισμοί και σε όλη την Ευρώπη, κανένας από την ΕΠΟ δεν έδωσε καμιά σημασία.

Αυτό που έγινε τώρα να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου 30-8-2020 και ενώ οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 δεν έχει καμία λογική. Διότι οι ομάδες πούλησαν παίκτες ( ο Ολυμπιακός πούλησε) Η ΑΕΚ προσπάθησε να πουλήσει τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά το παιδί το γύρισαν πίσω, δεν λέω καλός παίκτης είναι αλλά δεν μάθαμε γιατί χάλασαν οι Άραβες την μεταγραφή.

Σωστό να μην έχουν δικαίωμα οι νέοι παίκτες των μεταγραφών της νέας περιόδου διότι το συγκεκριμένο κύπελλο Ελλάδος ανήκει στην περίοδο που την χαιρετήσαμε 2019-2020.

Αυτά και άλλα πολλά γίνονται μόνο στην Ελλάδα για το άμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

[sc name=”bitros” ]