Όλος ο Ολυμπιακός στηρίζει τον Ομάρ Ελαμπντελαουϊ

 

Ο Ομάρ περνάει την μεγαλύτερη αγωνία και δοκιμασία της ζωής του αν και κατά πόσο θα αποκατασταθεί η όρασή του, και αν θα συνεχίσει κανονικά την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το ατύχημα του Ομάρ που συνέβει μεταξύ των ωρών 21:00-22:00 παραμονή της πρωτοχρονιάς σόκαρε τον Ολυμπιακό και όλη την Ευρώπη. Ο Ομάρ προσπάθησε να σώσει τα παιδιά του  όταν ένα βεγγαλικό προσγειώθηκε δίπλα στα παιδιά του, το πήρε στα χέρια του να το πετάξει μακριά αλλά δεν πρόλαβε και έσκασε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο στα μάτια και στα χέρια του.

Όλος ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει με την σύζυγο του και τον αδερφό του Ομάρ,για να μάθουν λεπτομέρειες και να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί άμεσα.

Ο Ομάρ άφησε μόνο φίλους στον Ολυμπιακό και οι περισσότεροι είχαν στενές σχέσεις μαζί του, όπως οι Σεμέδο,Σισέ, Μπα, Καμαρά, Χασάν, Έλ Αραμπί, και πολλοί Έλληνες Φορτούνης Μασούρας.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένονται κι άλλες κινήσεις,καθώς ο Ομάρ μπορεί να έφυγε από τον Πειραιά,αλλά παραμένει ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Το μήνυμα του Άχμετ Χασάν: Είμαι σοκαρισμένος Ομάρ είσαι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου.Όλοι σε αγαπάνε και σε σκεφτόμαστε,είμαστε μαζί σου, προσευχόμαστε με την βοήθεια του θεού να γυρίσεις γρήγορα και δυνατός.

Τεράστιο και το ενδιαφέρων της Γαλατασαράι, και η “αιώνια” αντίπαλος της Γαλατασαράι Φενέρμπαχτσε, αλλά και η Τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέφρασαν την στήριξη στον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού Ομάρ Ελαμπντελαουί που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με σοβαρά εγκαύματα από πυροτέχνημα που έσκασε στα χέρια του παραμονής πρωτοχρονιάς

[sc name=”bitros” ]