Όλα τα νεώτερα στο μέτωπο των μεταγραφών του Ολυμπιακού

Για το θέμα του γκολκίπερ έντονο το ενδιαφέρον της Αγγλικής Γουλβς για τον Ζοσέ Σα. Το κενό του Σα αν φύγει θα καλυφθεί από τον Βραζιλιάνο Φαμπιάνο της Ομόνοιας.

Χθες προέκυψε έντονο ενδιαφέρων της Ιταλικής Νάπολη για τον Μαντί Καμαρά που προσφέρει 15 εκατ.ευρώ στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει ένα σενάριο να εμπλακεί ο Κώστας Μανωλάς για επιστροφή του στον Ολυμπιακό και να δώσει λιγότερα χρήματα η Νάπολη για τον Καμαρά. Ο μάνατζερ Ραϊόλα έφερε τον Μανωλά στην Νάπολη με 36 εκατ. με συμβόλαιο 4 εκατ.ευρώ το χρόνο μέχρι το 2024. Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του Μανωλά. Αλλά με τον Ραϊόλα όλα γίνονται αυτός παζαρευει την μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Νάπολη. Και να γίνει έλα εσύ Καμαρά στη Νάπολη φύγε εσύ Μανωλά για τον Ολυμπιακό’

Πάμε στο θέμα του Παϊτίμ Κασάμι που ακούγεται για επιστροφή στον Ολυμπιακό είναι σε καλή ηλικία ο Κασάμαρος 29χρονος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Βασιλεία εδώ είναι πιο εύκολα τα πράγματα ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει τον θέλουμε και μας θέλει. Ποιος δεν θυμάται με τι κεραυνούς με το αριστερό έβαζε τα γκολ στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό.

Θέμα εξτρεμ: Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει τον πρώτο λόγο για τον Ολυμπιακό η Γαλατάσαραϊ δεν ενεργοποίησε την οψιον αγοράς στη Μονακό που ανήκει ο παίκτης και φαίνεται προς το παρόν να θέλει να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός περιμένη την απάντηση της Μονακό και μετά θα περιμένη και την απάντηση του Ονιεκούρου που .θα προτείνει τον δανεισμό του παίκτη για να μην ρισκάρει τα πολλά χρήματα που θα ζητήσει η Μονακό ακούγονται για τα 5 εκατ.ευρώ. Πολλά τα λεφτά και δεν ξέρουμε και αν θα μας βγει. π.χ. Μπρούμα μας βγήκε; όχι βέβαια και 7 εκατ. ευρώ.

[sc name=”hpeiros” ]