Ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα.

Ο Βόλος  επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής Super League.

Ο Δουβίκας με πέναλτι στο 34΄ και ο Ριένστρα στο 52΄ σκόραραν για τη θεσσαλική ομάδα, η οποία πανηγύρισε την έβδομη φετινή της νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον τερματοφύλακα Κλέιμαν και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μήτογλου πρόλαβε να διώξει τη μπάλα και να σώσει την εστία της ομάδας του.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 34΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη και αξιοποίησε ο Τάσος Δουβίκας, σημειώνοντας το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Νίνης δεν βρήκε στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Τα κατάφεραν όμως στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 52΄, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, καθώς το σουτ του Ριένστρα κόντραρε και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Κλέιμαν εξουδετέρωσε δύσκολα το φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 64΄ και στο 75΄ ο Ισραηλινός τερματοφύλακας πρόλαβε να διώξει προ του Μουνιέ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη του Βόλου.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Κίτρινες: Περέα, Μήτογλου – Μπαξεβανίδης, Ντάουντα, Μπεντινέλι
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86΄ Σάντσες), Νίνης (65΄ Τέκιο), Μαρτίνες (46΄ Μπαριέντος), Περέα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46΄ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72΄ Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (60΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72΄ Μουνιέ), Φατιόν (59΄ Λαγός)