Ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Αυστραλία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν, δεν κατάφερε να κερδησει τον Ρώσου και να προκριθεί στον τελικό .

Ηττήθηκε με 7-6 (5)|4-6|6-4|6-1| σε 2 ώρες και 30 λεπτά.

Η Αυστραλία έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και νιώθω  σαν στο σπίτι μου εδώ.

Θα μπορέσω να τα πάω πολύ καλά εδώ μια μέρα και να δώσω αυτή τη χαρά και την ευτυχία που μοιράζομαι με τους Αυστραλούς εδώ και την ελληνική κοινότητα.

Είναι ένα τουρνουά που αγαπώ πολύ και θέλω να τα καταφέρω μια μέρα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, εξέφρασε την ενόχλησή του για τη συνεχή συζήτηση που αφορά τις οδηγίες του πατέρα και προπονητή του κατά τη διάρκεια των αγώνων, λέγοντας ότι: «Δεν δεχόμουν coaching. Όταν παίζω, δεν μπορώ να ακούσω τίποτα, είναι αδύνατον.

Με το κοινό να είναι τόσο θορυβώδες σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις σούπερ ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τι λέει ο προπονητής».

«Είμαι συνηθισμένος. Με στοχοποιούν εδώ και καιρό, οι διαιτητές προσέχουν πάντα το δικό μου box και ποτέ του αντιπάλου.

Αισθάνομαι ότι έχω υπάρξει θύμα αυτού εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας, που άφησε και αιχμές για τη συμπεριφορά του Μεντβέντεφ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρω παίκτες που κάνουν τέτοια πράγματα για να σε αποσταθεροποιήσουν πνευματικά. Ίσως είναι και τακτική, αλλά εντάξει. Δεν είναι και το πιο ώριμο άτομο ούτως ή άλλως».

Οι προπονητές το κάνουν έτσι κι αλλιώς. Οι περισσότεροι τη γλιτώνουν γιατί το κάνουν έξυπνα».

Τέλος, σε δημοσίευσή του, έγραψε: «Μελβούρνη, ευχαριστώ για την αγάπη σου. Ήταν υπέροχο, το γεγονός ότι μπόρεσα να μοιραστώ αυτά τα συναισθήματα μαζί σου. Είμαστε ένα».

Η δημοσίευση του Στέφανου Τσιτσιπά: