Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΖΕΝ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Γιώργος Παναούσης
Το ισόπαλο αποτέλεσμα –χωρίς γκολ- που απέσπασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Πλζεν, είναι θετικό και του δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Προσοχή όμως γιατί είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα που υποχρεωτικά σε οδηγεί μόνο σε νίκη για να περάσεις στην επόμενη φάση.

Παρόλο που η Πλζεν βρίσκεται πριν την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τσεχίας και οπωσδήποτε έχει κάποια παιχνίδια στα πόδια της σε σχέση με τον Ολυμπιακό, με όλα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι δεν δείχνει ικανή να απειλήσει τους ερυθρόλευκους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

‘Όμως σε καμία περίπτωση ούτε την Πλζεν ούτε καμία άλλη ομάδα δεν χρειάζεται να την υποτιμήσεις, γιατί μπορεί να σου κάνει κάποια ζημιά, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή.

Πάντως όπως και να το δεις η Πλζέν είναι μια μέτρια ομάδα και αν ο Ολυμπιακός είχε κάποια παιχνίδια στα πόδια του θα είχε πάρει ήδη την πρόκριση από την Τσεχία.

Προσοχή βέβαια μεγάλη γιατί τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν μεγάλη αυστηρότητα όσο αφορά την συμπεριφορά των φιλάθλων και η τιμωρία είναι εύκολη.

Πάθος και στήριξη στην ομάδα μέσα σε κόσμια πλαίσια.

Αυτή είναι η φιλοσοφία που πρέπει να περάσει ο Ολυμπιακός, αυτή είναι η φιλοσοφία του Ποδοσφαίρου.

‘Εν κατακλείδι με σοβαρότητα, και προσήλωση στο παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου που αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει εύκολα το εμπόδιο της Πλζεν.

[sc name=”FANIS”]