Ο Σα θέλει να αγωνιστεί την Τετάρτη στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ

 

Ο Μαρτίνς θα περιμένη το ιατρικό τιμ αν θα δώσει το πράσινο φως να αγωνιστεί. .

Από την άλλη πλευρά ο Σα θέλει να αγωνιστεί σαν τρελός παρά το γεγονός ότι ο Γιατρός του Ολυμπιακού στο 29″ του αγώνος Ολυμπιακού-Παναιτωλικού χρειάστηκε 15 ράμματα να του ράψει το σκίσιμο στο κεφάλι του Σα και συνέχισε να αγωνίζεται με ένα μεγάλο επίδεσμο στο κεφάλι του, τέτοιους ποδοσφαιριστές χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Η εικόνα το Σα μας γύρισε 59 χρόνια πίσω όταν ο θρυλικός Ηλίας Ρωσσίδης το 1961 στον τελικό κυπέλλου με τον Πανιώνιο 3-0 αγωνιζόταν μισή ώρα με σπασμένο κεφάλι.

Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την εκτίμηση των γιατρών για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον συμπατριώτη του, ειδάλλως η εναλλακτική του Σα είναι ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόμπι Αλέν που είναι ο Νο. 2 στην ιεραρχία των γκολκίπερ είναι τραυματίας, κάτι που σημαίνει πως αν ο Σα δεν καταφέρει να αγωνιστεί στην Τούμπα, τη θέση του θα πάρει ο 18χρονος Έλληνας τερματοφύλακας. Ο Τζολάκης έχει δείξει θετικά δείγματα και αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς κι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Σα θα πάρει το χρίσμα σε ένα πραγματικά δύσκολο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ.

[sc name=”bitros” ]