Ο ΠΑΟΚ με  πέναλτι του Βιεϊρίνια πήρε την ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΛ (video)

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ με  πέναλτι του Βιεϊρίνια πήρε την ισοπαλία 1-1 από την ΑΕΛ  για την 14η αγωνιστική της Super League.

Η  ΑΕΛ είχε ανοίξει το σκορ στο 70’ με τον Πινακά.

 Ο ΠΑΟΚ  από τα πρώτα λεπτά έψαχνε το γκολ με  αρκετές ευκαιρίες.

Στο 13’ αλλά και στο 23’  με σουτ των Σφιντέρσκι και Γιαννούλη, ενώ στο 30’ ο Μπέρτος απομάκρυνε στη γραμμή τη μπάλα απο το  σουτ του Τζόλη.

Στο 38’ η προβολή του Τζόλη δεν βρήκε στόχοενώ στο 43’ ο ΠΑΟΚ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία όταν το σουτ του Μουργκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το γκολ και να κάνει καλές φάσεις, όπως στο 52’ και στο 54’ όπου οι Βιειρίνια και Ζίφκοβιτς αστόχησαν.

Στο 65’ ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Τζόλη και τέσσερα λεπτά αργότερα 69 οι γηπεδούχοι σε μία από τις λιγοστές επιθέσεις τους βρήκαν δίχτυα.

Ο Πινακάς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ 1-0.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βγάλει αντίδραση αλλά χωρίς «καθαρές» λύσεις, πίεσε την ΑΕΛ φλέρταρε με την ισοφάριση στο 87’ αλλά ο Τζόλης δεν πρόλαβε να κάνει κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γιαννούλη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νάγκι ανέτρεψε στη περιοχή τον Σφιντέρσκι.

Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Φιλίπ, Πινακάς, Μπέρτος – Ίνγκασον, Βαρέλα.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (71’ Γκοτζαμανίδης), Ζίζιτς, Πινακάς (Γλύνος), Μπέρτος, Νικολιάς (83’ Νούνιτς), Τρούγιτς (53’ Πλατέλλας).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Αουγκούστο (82’ Σβαμπ), Μουργκ (87’ Τσόλακ), Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.