Ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα απόψε με την Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μεγάλο ματς είναι το αποψινό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την ιστορία του Ολυμπιακού που θα πρέπει να προκριθεί και να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή πορεία του όπως κάνει κάθε χρόνο. Το πρώτο τρένο το έχασε που οδηγεί στο Champions League. Να μη χάσει και το δεύτερο τρένο που οδηγεί στο Europa League.

Θα πρέπει λοιπόν μπροστά στον κόσμο του στο Καραϊσκάκη να νικήσει με ένα σκόρ ασφαλείας για την ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός απόψε θα είναι ενισχυμένος και με τον Ζογκλέρ Χένρι Ονιεκούρου αλλά και με τον ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο Αγκιμπού Καμαρά, και με τον πρώτον πορτιέρο της Ευρώπης Τομας Βατσλικ.

Καραϊσκάκη:Πέμπτη 19-8-2021 ωρα 10οο mega: Ολυμπιακός- Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off Europa League.για την πρόκριση στους ομίλους.

 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει σύστημα 4-3-3, με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα κεντρικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλος και Σισέ (ή Μάρκοβιτς), στα αμυντικά άκρα τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά, σε ρόλο πίσω από τον επιθετικό Ελ Αραμπί θα αγωνιστεί ο Αγκιμπού Καμαρά, ενώ στα επιθετικά άκρα ο Μασούρας με τον Ονιεκούρου (ή Βαλμπουενά).

[sc name=”hpeiros” ][/sc]