Ο Ολυμπιακός πλήρης απόψε κατά του ΠΑΟΚ Δείτε(φωτό)

Ο Ολυμπιακός μάχεται σήμερα Κυριακή 12-7-2020 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη 21.45 Νovasports1HD με όλα του τα μεγάλα ονόματα για να νικήσει ξανά τον ΠΑΟΚ για 4η φορά σε μια σεζόν.

Επίσης μεγάλο κίνητρο για την νίκη απόψε θα είναι να διατηρηθεί το αήττητο ως πρωταθλητής Ελλάδος για το 2019-2020

Αυτό θα είναι και το τελευταίο φετινό παιχνίδι με αντίπαλο τον “Δικέφαλο” του Βορρά και έχουν ακόμη έναν λόγο να θέλουν τη νίκη. Για τις δύο ομάδες θα είναι η έκτη μεταξύ τους κόντρα με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει στο ενεργητικό της φέτος τρεις νίκες, μία ισοπαλία και η μοναδική ήττα ήρθε στο πρώτο ματς για το Κύπελλο που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.

Μία ακόμη νίκη θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Ολυμπιακό για να δείξει στον αντίπαλο του πως έχει τον πρώτο λόγο. Ο Πέδρο Μαρτίνς στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη προχώρησε σε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Έδωσε ευκαιρία σε πολλά νέα πρόσωπα, αλλά τώρα είναι έτοιμος να επαναφέρει τα βασικά του στελέχη.

Τα ερωτηματικά που υπάρχουν για την ενδεκάδα είναι αρκετά και θα βρουν απαντήσεις από τον Πέδρο Μαρτίνς λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Σα θα επανέλθει κάτω από τα δοκάρια, αφού το πρόβλημα στον ώμο δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Ομάρ είναι φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ, αλλά γίνονται δεύτερες σκέψεις λόγω κόπωσης. Το ίδιο ισχύει και για τον Τσιμίκα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Γι’ αυτό Τοροσίδης και Γκασπάρ είναι σε επιφυλακή. Σεμέδο και Μπα είναι το πιθανότερο δίδυμο για το κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά στα χαφ Μπουχαλάκης και Καμαρά έχουν τις θέσεις τους σίγουρες και είναι ερωτηματικό ο Γκιγιέρμε. Στα “φτερά” ο Μασούρας αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα και η άλλη παραμένει ανοιχτή με Βαλμπουενά και Φορτούνη να είναι υποψήφιοι. Ο Ελ Αραμπί είναι βέβαιο ότι θα παίξει βασικός, αλλά να σημειώσουμε πως ο Μαρτίνς δεν έχει κάνει καμία δοκιμή.

[sc name=”bitros” ]