O Ολυμπιακός νίκησε τον Αστέρα με σκόρερ τον Σωκράτη 1-0

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός  και με σβηστές μηχανές νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Η ομάδα του Αστέρα απείλησε τον Ολυμπιακό με τη ισοφάριση κάτι που δεν άρεσε και στον Πέδρο Μαρτίνς που δήλωσε ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου όπως και στο Β μέρος με τον ΠΑΟΚ και αυτό θα το αλλάξουμε από εδώ και πέρα, αλλά είναι και θέμα κούρασης.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά η πρώτη κεφαλιά ήταν από αμυντικό του Αστέρα η μπάλα στρώθηκε στο προωθημένο Παπασταθόπουλο και με πλασαριστή κεφαλιά στο 52″ από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό στο 5″ με τον Χασάν δυνατό σουτ απέκρουσε ο Τσιφτσής. Στο 11″ ο Μπαράλες είχε το πρώτο σουτ για τον Αστέρα .15″ ο Καιπερς είχε μια ευκαιρία με σουτ αποκρούοντας ο Τσιφτσής σε κόρνερ.

Στο 20″ ο Ριέρα πέρασε Αβραάμ και Σεμέδο ήρθε τετ α τετ με τον Κριστιανσον και τον σταμάτησε με επιτυχία.

Στο επόμενο λεπτό 21″ ο Αβραάμ αποχωρεί ελαφρά τραυματισμένος και την θέση του παίρνει ο Σωκράτης. Στο 32″ η μπάλα στρώθηκε στον Σύλβα και έχασε κι αυτό την ευκαιρία του.
Στο 43″ ένα καλό σουτ του Καμαρά αουτ, και λίγο πριν το ημίχρονο ο Μπαράλες σήκωσε τον Λαλά στον αέρα με τάκλιν για κόκκινη απευθείας κάρτα.Όμως οι διαιτητές δύσκολα αποφασίζουν την κόκκινη κάρτα αυτό δεν διασφαλίζει την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών είναι λάθος. Ο Λαλά αποχώρησε κουτσένοντας και την θέση του πήρε ο Ντρεγκερ
45″ ο Βαλμπουενά δίνει έτοιμο γκολ στον Χασάν δεν κάνει καλό κοντρόλ και χάνει σίγουρο γκολ.

Β ημίχρονο ο Ολυμπιακός παίζει χαλαρά και ο Αστέρας πιέζει για τη ισοφάριση
στο 56″ πάσα Βρουσαι στον Χασαν ο Τσιφτσής με έξοδο μπλοκάρει την μπάλα.
Μέχρι το 78″ στο Β ημίχρονο ο Ολυμπιακός δεν εχει απειλήσει τον Αστέρα με ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη

 

 

Στο 70’ ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι τους Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς, αντί των Χασάν και Βαλμπουενά, με τον Μαροκινό να παίρνει αυτός με την σειρά του το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ στο 78’ ο Ολυμπιακός… άγγιξε το 2-0, με τον Ελ Αραμπί να στρώνει στον Καμαρά, το σουτ του τελευταίου, όμως, να μην βρίσκει στόχο.

Στο 82’ ο Μαρτίνς πραγματοποίησε την τελευταία του αλλαγή, με τον Εμβιλά να παίρνει την θέση του Κάιπερς, τον Ολυμπιακό να διατηρεί με άνεση το υπέρ του προβάδισμα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον – Λαλά (46’ Ντρέγκερ), Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Αβραάμ (21’ Παπασταθόπουλος)- Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά (70’ Ραντζέλοβιτς), Βρουσάι – Κάιπερς (82’ Κάιπερς), Χασάν (70’ Ελ Αραμπί).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Κώτσιρας, Σουάρεθ, Χριστόπουλος, Τασουλής – Μπελόκ (88’ Κανελλόπουλος, Βαλιέντε (46’ Τζίμας)- Αλί Μπαμπά (67’ Τιλίκα) Κρέσπι,Ριέρα, (Γκόμες,) Μπαράλες, (46 Ιγκλέσια)

[sc name=”hpeiros” ]