Ο Ολυμπιακός με 10 παίκτες ήταν ανώτερος άδικο το 1-1 με την Γούλβς

 

Ένας Ευρωπαίος Ολυμπιακός ξεκίνησε στο άδειο Καραϊσκάκη να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο απόψε το βράδυ με την Γούλβς στα πρώτα 20″ να μην έχει “ακουμπήσει” την μπάλα. Πλήρη κατοχή της μπάλας από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

 

 

Μετά το 20 λεπτο η Γούλβς βγήκε από το καβούκι της και ισορρόπησε το παιχνίδι.
Όλα ήταν ωραία και καλά για τον Ολυμπιακό. Οι τρεις χαφ του Ολυμπιακού είχαν κερδίσει κατά κράτος το κέντρο του γηπέδου με τον Καμαρά και τον Γκιγιέρμε να κάνουν πολύ μεγάλο παιχνίδι κυρίως ο Καμαρά.

Στο 28″ σε μια αντεπίθεση της Γούλβς ο Σεμέδο ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Ζότα και ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την κόκκινη κάρτα κατ, ευθείαν, ήταν ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό να μείνει με 10 παίκτες τόσο νωρίς, έτσι στο 34″ θυσιάστηκε ο Μασούρας για να μπει ο Σισέ και να καλύψει την θέση του Σεμέδο.

Τα πράγματα άλλαξαν για τον Ολυμπιακό και όπως ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός από κυρίαρχος του παιχνιδιού γύρισε στην άμυνα.

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε μα 10 παίκτες ήταν ανώτερος σαν ομάδα από την Γούλβς και το απέδειξε με μια γκολάρα του Έλ Αραμπί με ομαδικό τρόπο στο 54″ ο καλύτερος για μένα παίκτης του Ολυμπιακού Καμαρά σε μια αντεπίθεση από δεξιά κατέβαινε σαν το “άλογο” και στην κατάλληλη στιγμή έκοψε την μπάλα στον άλλον εκπληκτικό της βραδιάς Γκιγιέρμε και με υπέρμετρο τρόπο δίνει φοβερή ασίστ στην “αλεπού” που περίμενε στο σωστό σημείο αμαρκάριστη… μιλάμε για Έλ Αραμπί τώρα και το γκολ ήταν γεγονός ο Πατρίσιο ήταν εκτός θέσεως τρεις παίκτες είχαν πέσει πάνω στον Βραζιλιάνο να αποφύγουν την ασίστ πάσα. 1-0 ο Ολυμπιακός και με 10 παίκτες παρακαλώ.

Τώρα ο Ολυμπιακός από δω και πέρα θα πάλευε να κρατήσει το 1-0 και θα το κράταγε αν η Γούλβς δεν ισοφάριζε από σπόντα. Στο 67″ κέρδισε ένα φάουλ το εκτέλεσε ο Νέτο η ο Σα πήρε θέση να την μπλοκάρει η μπάλα όμως ήθελε να αναπαυθεί στα δίχτυα κτύπησε στα πόδια του Μπουχαλάκη άλλαξε πορεία αλλού η μπάλα αλλού ο Σα. και το σκόρ 1-1 άδικο για δύο λόγους ο Ολυμπιακός σε όλο το παιχνίδι ήταν ανώτερος έβαλε ένα υπέροχο γκολ με ομαδικό τρόπο και η Γούλβς ισοφάρισε με την μπάλα να κάνει τα δικά της κόλπα και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 74″ ο Φορτούνης μπήκε στην θέση του Έλ Αραμπί για να κρατήσει την μπάλα περισσότερο στα πόδια του για να μειώσει τις επιθέσεις της Γούλβς και το έπραξε όσο μπορούσε .

Επαναλαμβάνω ο Ολυμπιακός απόψε έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο μπορεί το 1-1 να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Γούλβς αλλά ο Ολυμπιακός αυτή την Γούλβς που είδαμε απόψε μπορεί να την αποκλείσει και μέσα στην Αγγλία όταν και αν γίνει η ρεβάνς για τους 8 του Europa League.

Σε καμία περίπτωση η Γούλβς δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ που απέκλεισε ο Ολυμπιακός μέσα στο Λονδίνο, δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει την τύχη της Άρσεναλ και η Γούλβς αφού το 1-1 είναι καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκη από την Άρσεναλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Μπα, Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (34’ Σισέ), Βαλμπουενά (84’ Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (74’ Φορτούνης).

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι (46’ Νέτο), Νέβες, Χιμένεθ, Μπολί, Κόντι, Ζότα, Σάις, Μουτίνιο (85′ Ντεντόνκερ), Βινάγκρε (79’ Ποντένσε), Τραορέ.

[sc name=”bitros” ]