Ο Ολυμπιακός μάχεται το απόγευμα με τον Φαντιγκά στο Αγρίνιο

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.

Τετάρτη 19-1-2022 Γήπεδο Παναιτωλικού ωρα: 15 οο Cosmote Tv Παναιτωλικός – Ολυμπιακός .

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 3-4-3, έχοντας τον Κρίστινσον μπροστά από την εστία και τους Αβραάμ, Μπα και Μπακαλιάνη στην τριάδα της άμυνας. Οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ θα είναι τα στα δύο άκρα, με τους Ξενιτίδη και Σουρλή στα χαφ και τους Βρουσάι, Λοβέρα και Τικινιο στην επίθεση.

Ο Τικίνιο και ο Ελ Αραμπί το πιθανότερο είναι να παίξουν από ένα ημίχρονο, ενώ είναι δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο νεοαποκτηθέντας Φαντιγκά. Το 3-4-3 με τους παίκτες που προαναφέραμε είναι από τα σενάρια που επεξεργάζεται ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού ο Πορτογάλος δεν έδειξε 11άδα, αλλά προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή απαρτίζουν οι: Κρίστιανσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιανης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]