Ο Ολυμπιακός μάχεται το απόγευμα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Σήμερα Τετάρτη 22-9-2021 ωρα 18.15 Καραϊσκάκη Novasports 1 Ολυμπιακός-Απόλλων Νέας Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική της Super League

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα στο Καραϊσκάκη, οι Γιαν Εμβιλά, Ελ Αραμπί ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού. Δεν αγωνίστηκαν και στο προηγούμενο ματς στη Λαμία.Το ματς μπορεί να θεωρείται εύκολο στα χαρτιά όλα φαίνονται στο χορτάρι.

Ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε και στη Λαμία που οπου ο Ολυμπιακός κινδύνεψε με την ισοπαλία. Αυτό το παραδέχτηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας ότι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που καλείται ο Ολυμπιακός να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Αναμένεται με την επιστροφή του Γιώργου Μασούρα και την είσοδο στην ενδεκάδα του Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός να εμφανιστεί όπως τον ξέρουμε με ποιότητα και καλύτερο ποδόσφαιρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα και Τικίνιο.

Οι Πειραιώτες μετά το παιχνίδι με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, θέλουν απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο και να συνεχίσουν την αναρρίχησή τους προς την κορυφή.

Όπως και στο ματς με τη Λαμία, έτσι και στο αυριανό παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία, στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης θα βρίσκεται ο Τικίνιο.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]