Ο Ολυμπιακός καθάρισε και τον Άρη με 3-1 Δείτε (φωτό-βίντεο)

[sc name=”bitros” ]

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μαντί Καμαρά ο Ολυμπιακός μέσα σε 12 λεπτά έβαλε 3 γκολ από το 26″ μέχρι το 38″. Ο Καμαρά για πρώτη φορά βάζει δυο γκολ σε ένα παιχνίδι και μια ασίστ. Στο 26¨ο Καμαρά κλέβει την μπάλα έξω από την περιοχή δείνει στο Βαλμπουενά και ο Γάλλος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη την 22η ασίστ στο Καμαρά και με το δεξί ο Καμαρά πλάσαρε άνετα τον Κουέστα και κάνει το 1-0.

Σε δυο λεπτά ο Μασούρας πιέζει τον Δεληζήση στο κέντρο το γηπέδου δίνει στον Ελ Αραμπί αυτός υπέροχη ασίστ στο επερχόμενο Καμαρά πλασάρει ξανά με τον ίδιο τρόπο και κάνει το 2-0 στο 28″ Στα επόμενα 10 λεπτά στο 38″ ο Καμαρά από δεξιά έκανε μια σέντρα προς το απέναντι δοκάρι εκεί περίμεναν Έλ Αραμπί και Μασούρας και ο Έλληνας εξτρέμ έκανε το σκορ 3-0 με εύκολο πλασάρισμα του Κουέστα.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Βαλμπουενά έκανε μια σέντρα από δεξιά στο απέναντι άκρο της περιοχής εκεί ο Μασούρας δεν πρόλαβε την κεφαλά ούτε κι ο Έλ Αραμπί . Ο Άρης είχε στο 8″ το πρώτο δυνατό σουτ με τον Γκάμα ψηλά άουτ και την ίδια τύχη είχε και το νεο σουτ του Ρόουζ στο 16″.

Ο Φεταφατζίδης ζάλισε την άμυνα του Ολυμπιακού με τις ντρίμπλες του στο 17″ αλλά το τελικό συρτό σουτ στη δεξιά γωνία του Σα έφυγε άουτ. Στο 45″ ο Βαλμπουενά λίγο έλειψε να κάνει το 4-0 όταν από κοντά σούταρε δυνατά πάνω στον Κουέστα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι κάπως χαλαρά δεν είχε την πίεση της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης μέχρι το 38″ είχε 3 τελικές με μηδέν στην εστία και ο Ολυμπιακός είχε 2 γκολ στις 2 τελικές. Ο Άρης είχε κατοχή της μπάλας αλλά τα γκολ τα έβαζε ο Ολυμπιακός.

 

 

Ο Μαντί Καμαρά απόψε έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στον Ολυμπιακό με δυο γκολ και δυο ασίστ .και όχι μόνο, ήταν πραγματικός ηγέτης του Ολυμπιακού. Πολλά συγχαρητήρια για τον Ιντέγε που σημείωσε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που δεν πανηγύρισε και σεβάστηκε την φανέλα που φόρεσε πρίν μερικά χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με την γνωστή ενδεκάδα με μια μόνο αλλαγή του Σεμέδο με τον Σισέ.

Στο 47’ σουτ του Ελ Αραμπί, μπλόκαρε ο Κουέστα, ενώ στο 50’ σουτ του Ομάρ έφυγε άουτ.

Μιας και το ματς είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, ο Μαρτίνς έκανε τρεις αλλαγές μαζί στο 52’ με Χασάν, Φορτούνη και Καφού να μπαίνουν στο ματς, στην θέση των Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, διατηρώντας τον ίδιο σχηματισμό.

Στο 56’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα, έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία ο Σα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Λάρσον από πλάγια θέση σούταρε με δύναμη, όμως η μπάλα εξοστρακίστηκε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Στο 64’ ο Αρης μείωσε όταν μετά από σέντρα του Μαντσίνι, η μπάλα κόντραρε στον Σισέ και ο Ιντέγε έβαλε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σα, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού να μην πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Στο 79′ σέντρα του Λοβέρα, κεφαλιά του Χασάν, στα χέρια του Κουέστα.
<
Στο 81′ ο Καμαρά έδωσε ασίστ στον Φορτούνη και αυτός κέρδισε το πέναλτι από τον Ρόουζ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φορτούνης, όμως ο Κουέστα έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε, κρατώντας το 3-1.

Στο 94΄ αστείο λάθος από τον Σα ο οποίος χάρισε την μπάλα στον Μαντσίνι, αυτός έβγαλε ασίστ για τον Ιντέγε, με τον Μπα να πέφτει έγκαιρα στα πόδια του και να διώχνει σε κόρνερ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Ομάρ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (52’ Καφού), Καμαρά, Βαλμπουενά (52’ Φορτούνης), Μασούρας (76’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (52’ Χασάν).

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Δεληζήσης (45’ Σόουζα λ.τρ.), Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (46’

[sc name=”bitros” ]