Ο μικρός “μαγος” Ντανιέλ Ποντένσε έφυγε συγκινημένος

 

Όπως ήμασταν τυχεροί μου είδαμε τον “μάγο” Τζιοβάνι, έτσι με με τον μικρό “μάγο” Ποντένσε τυχεροί θα λέμε ότι ήμασταν που ΄πέρασε από τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος άσος.

Αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο συγκινημένος τον κόσμο του Ολυμπιακού:

Σ,ευχαριστώ Ολυμπιακέ, σ,ευχαριστώ Ελλάδα, από τα βάθη της καρδιάς μου,αποχωρώ με αίσθημα ευγνωμοσύνης και ευτυχίας που έπαιξα σε μια τόσο μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα την μεγαλύτερη της Ελλάδος τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη το αίσθημα της νοσταλγίας που αποχωρίζομαι ανθρώπους που με υποδέχτηκαν με τόση αγάπη. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσπάθεια που έκανε να με αποκτήσει, και που με άφησε να ακολουθήσω το όνειρο να παίξω στην Premier League.

Στον Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξε,και όσα μου έμαθε. Θα θυμάμαι για πάντα την μοναδική ζωή στην Αθήνα και το μεγαλείο του Ολυμπιακού με τους μοναδικούς φιλάθλους μέσα στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω όσα αισθάνομαι για τον ενάμιση χρόνο που ήμουν εδώ, αλλά νιώθω τα δάκρυά μου μιλούν από μόνα τους.

Ίσως αυτό να είναι ένα θα τα ξανά πούμε σύντομα.

O Ντανιέλ Ποντένσε από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της Γουλβς αποτελούσε για 1,5 χρόνο που έπαιξε στον Ολυμπιακό από μόνος του ένα βασικό λόγο για να πας στο γήπεδο. Άσχετα από το ποια ομάδα υποστηρίζεις. Τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι η χαρά του ποδοσφαίρου που δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μας αφήνουν να την χαρούμε όσο πρέπει. Ο Πορτογάλος βιρτουόζος άσος είναι άτυχος γιατί έπεσε σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο έχει διαλύσει στην Ελλάδα, απλά και μόνο για να μπορέσουν και άλλοι να πάρουν κανά τίτλο εκτός του Ολυμπιακού. Καταλύοντας τα πάντα, εσχάτως και νόμους του κράτους.

Δεν παύει όμως ο Ποντένσε να ήταν ένας από τους καλύτερους που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Ποντένσε που πήρε πολλά από τον Ολυμπιακό. Ωρίμασε σαν παίκτης και έκανε το άλμα του για την Πρέμιερ Λιγκ.

Για μας τους «παλιούς» είναι μεγάλη υπόθεση που ο Ποντένσε θα μείνει στην μνήμη μας ως ο «μικρός μάγος» που φόρεσε τα ερυθρόλευκα και εντυπωσίασε με τα… υδραυλικά του. «Μάγος» βεβαίως είναι ένας, ο Ζιοβάνι, και δεν νομίζω ότι θα τον ξεπεράσει ποτέ κανείς. Αλλά ο Ποντένσε ήταν ένας από τους καλύτερους και έτσι όπως ο ίδιος δήλωσε, πως θα το λέει στα παιδιά του με περηφάνια ότι φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, έτσι και εμείς θα λέμε με περηφάνια πως αυτή την παικτάρα την ζήσαμε στα ερυθρόλευκα.

Γιατί ο Ποντένσε θεωρώ πως θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Αγγλία. Καλή τύχη λοιπόν παικτάρα και καλά… υδραυλικά και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δείχνει πόσο πολύ διαφέρει από όλους τους άλλους στην Ελλάδα. Αγοράζει τους καλύτερους και τους στέλνει στα καλύτερα πρωταθλήματα. Άλλοι αγοράζουν ομάδες.

[sc name=”bitros” ]

.