Ο Μέντες θα κλείσει την μεταγραφή του Λόπες στον Ολυμπιακό

O Ρόνι Λόπες όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό, είναι μια μεταγραφή από το πάνω ράφι.Αρχικά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη με τις πολύ καλές σχέσεις στα ΤΟΠ μανατζερ κά κανάλια όλα μπορούν να συμβούν.

Ο παίκτης που θέλει ο Μαρτίνς είναι ο Ρόνι Λόπες, από πέρσι τον ήθελε αλλά ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε.

Φέτος τα πράγματα έχουν ωριμάσει και από την στιγμή που ο Ολυμπιακός αποφάσισε ότι αυτός θα είναι ο εκλεκτός για τα άκρα ξεκίνησαν οι επίσημες επαφές με την Σεβίλλη. Στην πορεία μπήκε και ο Μέντες για να κλείσει αυτός την μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

 

Η Σεβίλλη εξάλλου παραχωρεί τον Λόπες είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς, είτε με κανονική μεταγραφή.

Το ζητούμενο για τον Ρόνι Λόπες είναι να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια στην Σεβίλλη είναι στα κάτω του.

Τώρα βρίσκεται με την ομάδα του για προετοιμασία στο Αλικάντε, αλλά είναι ξένο σώμα με την ομάδα. Ο προπονητής του ο Λοπετεγι δεν τον υπολογίζει και τον έχει εκτός πλάνων για την νέα χρονιά

Τώρα τα περί Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι είναι απλά για να λέγονται. Τα οικονομικά των Τουρκικών ομάδων είναι στα τάρταρα, και επίσης ο παίκτης δεν θέλει να πάει Τουρκία.

Όλο το θέμα είναι πως θα πληρωθεί το συμβόλαιο του, που είναι στα 2,700.000 τον χρόνο. Η Σεβίλλη δεν θέλει να πληρώσει τίποτα στον δανεισμό του. Μάλιστα ζητούσε και κάτι λίγα για τον δανεισμό, αλλά τώρα αυτό έφυγε από την μέση. Για τον Ολυμπιακό θα είναι μια υπέρβαση. Είναι όμως αποφασισμένος να την κάνει.

Η ρήτρα είναι ψηλά στα 15 εκατομμύρια, αλλά εάν παίξει την μπάλα που μπορεί να είστε ότι και το νούμερο αυτό θα το δώσει ο Μαρινάκης. Μιλάμε για παίκτη που στα καλά του πωλείται πάνω από 35 εκ.

Ο Ολυμπιακός μετά την αναβολή του αγώνος με την Γαλατασαραι αγωνίζεται σε φιλικό παιχνίδι στις 21 οο με τον Άρη Θεσσαλονίκης σε πρόβα τζενεράλε στο Καραϊσκάκη. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το mega

[sc name=”hpeiros” ][/sc]