Ο Αετός Κορυδαλλού ευχαριστεί γονείς παιδιά παράγοντες και την δημοτική δημοτική αρχή.

Η διοίκηση του Aετού Κορυδαλλού θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μας για την μεγάλη συμμετοχή που είχαν στην τελετή λήξης, όπου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά και προς τους επώνυμους φίλους που παραβρέθηκαν και τίμησαν το σύλλογο μας.

Τον Δήμαρχο μας Χουρσαλά Νίκο, τον Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κύριο Μήτογλου Αναστάσιο, τους Διευθυντές της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας κύριους Κώνστα Αθανάσιο & Πλέσσα Σπυρίδων, τον Πρόεδρο της Προοδευτικής κύριο Αραβαντινό Αντώνη, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Σάκη Τσιώλη, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μερόπη Κατσάνου ,τους αντιδημάρχους Δημόπουλο Γεώργιο, Αρώνη Απόστολο, Γκόγκο Γεώργιο, επίσης τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Τσίρμπα Νεκτάριο, όπως και τον Πρόεδρος της ΕΠΣΠ κύριο Σπάθα Ιωάννη, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υποδομών κύριο Τρύφωνα Χρύσανθο.

Τέλος ευχαριστούμε και τους παλιούς παράγοντες του ΑΕΤΟΥ Κοντούλη Σπύρο, Βαγγέλη Γιώργο, Ζωγράφο Στέλιο, Μακρυγιάννη Γιάννη, τους προπονητές Λιθόπουλο Αλέκο και Τσιώλη Βαγγέλη, τους δημοσιογράφους Δαρζέντα Αντώνη και Λογοθέτη Θάνο όπως και του πρώην αθλητές μας Μάναλη Γιώργο, Μανδά Χρήστο, Σωτηράκο Γιάννη όπου διαπρέπουν σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές .

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.