Νικόλαος Σούτας: Ολοταχώς προς μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ψυχών.

Δικαιώνονται από τις εξελίξεις οι πολίτες που αντιδρούν στις πολιτικές της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό φωνάζοντας για τη  μετατροπής της χώρας μας σε  αποθήκη μεταναστών  ολόκληρης της Ευρώπης, με εκατομμύρια ευρώ να στροβιλίζονται γύρω από το υπουργείο Μετανάστευσης ως  αντάλλαγμα και να καταλήγουν, σε  εθνικούς μας εργολάβους.

Το υπουργείο ανακοίνωσε  διεθνή διαγωνισμό  περίπου 500.000.000 ευρώ για την  παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων, για όλες τις εγκαταστάσεις του υπουργείου, υπηρεσία που ως τώρα προσέφεραν «διεθνείς οργανισμοί» και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που αμείβονταν γι’ αυτό αδρά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα τα χρήματα αυτά θα τα δίνουν τα ευρωπαϊκά ταμεία για τη μετανάστευση στο υπουργείο, προκειμένου αυτό να τα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό αυτού που θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

Η ανακοίνωση έγινε  από τον επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στην Ελλάδα Τζιανλούκα Ρόκο, ο οποίος μάλιστα  αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους τομείς στους οποίους το πρόγραμμα θα διευρυνθεί ονοματίζοντας «την απασχολησιμότητα, την επαγγελματική κατάρτιση και τη δυνατότητα να μάθουν οι πρόσφυγες περισσότερα για ζητήματα όπως ο ευρωπαϊκός πολιτισμός και το τράφικινγκ».

Όλα λοιπόν δείχνουν προς μια κατάσταση «επιδότησης» αυτών που έχουν ήδη μπει στη χώρα με σκοπό να μείνουν εδώ μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η ροή του χρήματος από την Ε.Ε. Τα προγράμματα τύπου Helios, που τρέχουν άλλωστε στη χώρα μας, είναι πρωτοβουλίες εκ των Βρυξελλών, οι οποίες έχουν ως σκοπό να «πείσουν» όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνωρισμένους πρόσφυγες να παραμείνουν στην Ελλάδα αντί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στις χώρες όπου αρχικά ήθελαν να μεταβούν.

Νικόλαος Σούτας : Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

https://soutasnikolaos.gr/