Νικόλαος Σούτας: Για αντικατάσταση ο Ελληνικός λαός από τόν κ. Μητσοτάκη.

Για τίς κινήσεις τής Τουρκίας στόν Έβρο όπου χρησιμοποιεί πληθυσμούς αλλοδαπών ως μέσο πίεσης στήν Ελλάδα, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ανήγγειλε τη διεξαγωγή σύσκεψης του ΚΥΣΕΑ.

Το τραγικό αλλά και ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι η λειτουργία τής πλατφόρμας ” Προγραμματισμός απόδοσης ραντεβού για υποβολή μεταγενέστερης αίτησης” σε αιτούντες άσυλο, η προϋπόθεση που έχει θέσει η Κυβέρνηση για να τη χρησιμοποιήσει κάποιος αλλοδαπός είναι να έχει υποβάλει αίτημα αναγνώρισης καθεστώτος προστασίας με τήν ιδιότητα του πρόσφυγα, και αυτό το αίτημα να έχει απορριφθεί τελεσίδικα.
Αυτή η προϋπόθεση γελοιοποιεί το Ελληνικό κράτος, τη νομοθεσία αλλά και όποιους θεσμούς έχουν απομείνει σε αυτή τη Χώρα, και πάνω από όλα προσβάλλει τον Ελληνικό λαό γιατί δείχνει ότι θέλει να μοιράσει άσυλα σαν τα στραγάλια, για να έρθουν και να αντικατασταθούν οι Έλληνες από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς και προσπαθούν να στείλουν το μύνημα σε Ασία και Αφρική ότι εδώ διανέμονται άνετα κάρτες χορήγησης ασύλου, ακόμα και σε όλους όσοι έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τους αναγνωριστεί αυτή η χρυσοφόρος ιδιότητα.
Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ενημέρωσε προς πάσα ενδιαφερόμενο ότι αυτή η πλατφόρμα απόδοσης ραντεβού είναι διαθέσιμη σε αρκετές γλώσσες και με δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες μελλοντικά αν προκύψει ανάγκη.
Αυτή η εθνοκτόνος πολιτική της κυβέρνησης που παραδίδει τήν Ελλάδα στίς διαθέσεις του Ερντογάν πρέπει να αλλάξει αμέσως.
Νικόλαος Σούτας: Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.