Νικόλαος Σούτας: Δεν διεκδικούν τίποτα για τήν Ελλάδα μας.

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, ανακοινώνουν στους Έλληνες τα μέτρα που θέλουν να περάσουν οι ξένοι, ειδικά Γερμανία και Γαλλία, όταν πηγαίνει στίς συνόδους κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Δυστυχώς δέν διεκδικούν, δεν συγκρούονται, δεν απειλούν με βέτο, δεν εξασφαλίζουν κάποιο πολιτικό κέρδος για την πατρίδα και το λαό.
Στη σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. τον Μάρτιο η Ισπανία και η Πορτογαλία κατόρθωσαν να πάρουν εξαίρεση από τήν ευρωπαϊκή πολιτική, ώστε να μειώσουν τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, και τώρα ήρθε η Ουγγαρία με τη Σλοβακία να πάρει εξαιρεση, από την υποχρέωση της επιβολής εμπάργκο στο πετρέλαιο που εξάγει η Ρωσία, γιατί πολύ απλά απείλησαν με βέτο τήν απόφαση τής Ε.Ε. και αυτή υποχώρησαν με χαρακτηριστική ευκολία στο αίτημα αυτών των χωρών.
Αρκετές χώρες επιτυγχάνουν στόχους στήν Ε.Ε. δείχνοντας μας πόσο ανεπαρκείς και απρόθυμοι να αγωνιστούν για την Ελλάδα είναι οι πολιτικοί που κυβερνούν αυτήν την χώρα.
Αυτό που κατάφερε και πρέπει να του αναγνωρίσουμε του κ. Μητσοτάκη είναι που βρήκε μια θέση για το γιό του στο γραφείο του Ισπανού ευρωβουλευτή Εστέμπαν Γκονζάλες Πονς.

Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ
Νικόλαος Σούτας.

Τα νεα απο το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από την Α&Β ΠΕΙΡΑΙΑ και τον ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ,  στα https://peiraiotika.gr/

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή τα https://peiraiotika.gr/  με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.