Νικόλαος Σούτας: Αντιφατική συμπεριφορά, δράση και στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όποτε η κατάσταση γίνεται απαιτητική  η κυβέρνηση, αντί να πράξει το καθήκον της, προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες από επάνω της και τα ρίχνει στον λαό.

Εχουν έρθει έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα, που είναι δύσκολο να αποφανθεί κάποιος αν είναι χειρότερος για την κοινωνία ο κορονοϊός ή η κυβέρνηση, η οποία υποτίθεται ότι προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει.

Το αντιλαϊκό αίσθημα το οποίο χαρακτηρίζει τα έργα και τις ημέρες της  κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο έκδηλο, ώστε κριτικάρονται και δέχονται λεκτικά βέλη και δριμεία κριτική με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, πρόσωπα, και κοινωνικές ομάδες που δαιμονοποιούνται ως «ψεκασμένοι» και «τζαμπατζήδες»!

Οι πολίτες που διστάζουν να εμβολιαστούν δαχτυλοδείχνονται ως άνθρωποι δευτέρας κατηγορίας από τους νεοταξικούς μιντιακούς και πολιτικούς ακολούθους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κοινωνική πλειοψηφία ευθύνεται που δεν συμμορφώνεται με τις βουλές του πρωθυπουργού, ο οποίος έκανε ποδηλατάδες χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα και τσιμπούσια στην Ικαρία εν μέσω καραντίνας, αλλά όμως η κυβέρνηση δεν ευθύνεται για τα χάλια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου στριμώχνονται οι μεροκαματιάρηδες, και  οι ομάδες των εποίκων, που εισέρχονται αθρόα και ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα, βρίσκονται εκτός κυβερνητικής προσοχής αλλά και κριτικής των ενσωματωμένων στο σύστημα ΜΜΕ.

Η αντιφατική συμπεριφορά, δράση, στάση και οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη ερμηνεύονται  ότι η εξυπηρέτηση των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων δεν αποτελεί προτεραιότητα των νεοφιλελεύθερων που μας κυβερνούν.

Νικόλαος Σούτας : Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

https://soutasnikolaos.gr/