Νικόλαος Σούτας : Άνοιξε η κυβέρνηση το τζαμί στον βοτανικό.

Από το Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ Νικόλαο Σούτα λάβαμε την παρακάτω επιστολή, σχετικά με το άνοιγμα του τζαμιού στην Αθήνα.

Ενώ ο εγκληματίας πολέμου Ερντογάν βεβήλωσε την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, η κυβέρνηση στη χειρότερη στιγμή με τον ισλαμικό τρόμο να θεριευει στην Ευρώπη και τα δολοφονικά χτυπήματα των τζιχαντιστών να διαδέχονται το ένα το άλλο, άρχισε εδώ και λίγες μέρες η λειτουργία του τζαμιού στην Αθήνα.

Ακόμα ένα μεγάλο ατόπημα της κυβέρνησης που υποτίθεται στηρίζει τις παραδοσιακές αξίες.

Και ενώ ο Ερντογάν συνεχίζει της προκλήσεις είτε με τις εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της χώρας μας, είτε με τις παραβίασης των Ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, η κυβέρνηση του φτιάχνει τζαμί όπως ήθελε , αλλά δεν τόλμησε να συνδέσει την λειτουργία του ισλαμικού τεμένους της Αθήνας με το μεγάλο θέμα της ΑΓΊΑΣ ΣΌΦΙΑΣ που δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην βεβήλωση της.

Οι εκκλησίες της Χώρας κλείνουν ή λειτουργούν με ελάχιστους πιστους, εν αντίθεση με τα παράνομα τζάμια που βρίσκονται σε σπίτια, μαγαζιά, και άλλα κτήρια που συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους, χωρίς να τους ελέγχει κανείς.

Related Post