Νίκες για Βόλο, Λαμία & Αστέρα, «Χ» για Παναιτωλικό και ΠΑΣ.

Τρίτη εντυπωσιακή νίκη για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα για Βόλο, Λαμία & ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα σημερινά φιλικά προετοιμασίας.

Σε εξαιρετική βραδιά η Λαμία

Με σκόρερ τους Τζανδάρη, Ρόμανιτς και Νούνιες, η Λαμία επικράτησε του Ιωνικού με 3-0 στο «Αθανάσιος Διάκος». Προερχόμενη από τη νίκη της περασμένης Τετάρτης (04/08) ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ (65′ Γκαραβάλης), Προβυδάκης (14′ Βύντρα), Αντέτζο (80′ Τζανετόπουλος), Μαζουλουξής (69′ Ελευθεριάδης), Γκέντσογλου (80′ Τρούμπουλος), Τζανδάρης (82′ Μαργαρίτης), Ρόμανιτς (80′ Νικολόπουλος), Μανουσάκης, Καραμάνος (75′ Τσούκαλος), Νούνιες (69′ Τιρόνε), Μαρτίνεθ (75′ Σαραμαντάς).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (46′ Αναγνωστόπουλος), Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λέιτε, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Αοσμάν, Τουράμ.

Έπαιξαν και οι: Αναγνωστόπουλος (80′ Ρόκκου), Μουστάκης (75′ Λένις), Κιάκος, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Ντελγκάδο, Μπονέτι (75′ Καμπράλ), Μάναλης, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπουένο.

Νίκη για τον Βόλο, αριστουργήματα από Μπαρτόλο & Νέιρα

Φιλική νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Βόλος επί του ΟΦΗ πριν από ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη (10/8) στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό. Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 45′ με τον Ορόζ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τακουνάκι του Μπαρτόλο στο 60′. Ο Νέιρα με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής είχε μειώσει για τους Κρητικούς, οι οποίοι την Τρίτη (10/8) θα παίξουν με τον Ατρόμητο.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Βόλος (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Πουρίτα, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ορόζ, Μπαρτόλο, Βοιτσκόφσκι, Τερεζίου

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Καστάνιος

Ακόμη μία «τεσσάρα» για τον Αστέρα Τρίπολης

Μετά τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε άλλη μία εντυπωσιακή νίκη σε φιλικό, βάζοντας και πάλι 4 γκολ, αυτή την φορά στον Ατρόμητο.

Στο ματς που διεξήχθη στον Βόλο και ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, οι «Αρκάδες» επικράτησαν με 4-1, δείχοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς προηγήθηκε στο 22΄ με τον Μπαράλες, πέντε λεπτά μετά ο Ριέρα έκανε το 2-0, για να σκοράρει για 3η φορά στο πρώτο μέρος (33΄) ο Βαλιέντε. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ανάβεασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με το σουτ του Άλβαρες έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζαβίδας στο 81ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Κωτσόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Ρετζίς, Μπαράλες.

Έπαιξαν και οι: Καρμόνα, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Τιλίκα, Σονί, Μπενίτο, Τσιφτσής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Καρτάλης, Κλωναρίδης, Κουλούρης.

«Άσφαιροι» Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, πότε λόγω αστοχίας των παικτών και πότε εξαιτίας των επεμβάσεων που έκαναν οι δύο γκολκίπερ.

Οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 29΄ με το σουτ του Τσιγγάρα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Λοντίγκιν, ενώ στο 43΄ ο «πορτιέρε» του ΠΑΣ ήταν σε σωστή θέση μετά το πλασέ του Μεντόζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ηπειρώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 47΄ έχασαν διπλή ευκαιρία για να προηγηθούν με τα διαδοχικά σουτ των Περέα και Τριάδη, να διώχνει αρχικά ο Ροντρίγκες κι εν συνεχεία η μπάλα να φεύγει άουτ.

Η καλύτερη φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 87′ όταν ο Σιόντης σε κενή εστία ουσιαστικά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες (60’ Μελίσσας), Λούι (75’ Μπελεβώνης Στ.), Μαλής (46’ Βργκοτς), Κορνέλιους, Περέιρα, Μεντόσα (60’ Καρέλης), Τσιγγάρας (75’ Μπελεβώνης Χρ.), Φλόρες (75’ Φυτόπουλος), Ντίας (60’ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Βέργος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Τριάδης Π, Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε, Σνάιντερ, Μορέιρα, Πίρσμαν, Λιάσος, Περέα.

Έπαιξαν και οι: Κάργας, Σιόντης, Σούλης, Λώλης, Γκαντάρφσκι, Οικονομόπουλος, Γροσδάνης, Μίνα, Καραγιάννης.